welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, oktober 22, 2007

Oh wat een dag!

Zorgpolis duur door wanbetaler van onze redactie binnenland NIJMEGEN - Notoire wanbetalers zadelen zorgverzekeraar UVIT op met 38 miljoen euro aan oninbare premies. Niet alleen UVIT (VGZ, Univé, Trias en IZA, met circa vijf miljoen verzekerden) lijdt daardoor schade, ook CZ, Menzis en Groene Land Achmea moeten miljoenen euro's aan premie-inkomsten als oninbaar afboeken.
Bij CZ gaat het over 2006 om zo'n 22 miljoen euro.
Ja en dan denken U en ik hoe gaan we dat oplossen? Gewoon simpel: De gederfde premies worden doorberekend in de ziektekostenpremie voor 2008. ,,U en ik betalen eraan mee'', zegt een woordvoerster van Zorgverzekeraars Nederland.
En dat is nog niet alles, blijf lachen lieve mensen want wat alle wanbetalers doen is nl met een lachend gezicht de buit binnen halen in de vorm van de zorgtoeslag.De wanbetalers profiteren in veel gevallen wel van de zorgtoeslag van de overheid. ,,Een aantal mensen besteedt dat geld niet aan de zorgverzekering, maar koopt er welbewust iets anders voor''.
Lust u nog peultjes en u weet zeker wel om welk soort mensen het gaat. Het zijn die zielige mensen die geen baan kunnen krijgen en altijd gediscrimineerd worden.
Dan nog het volgende;

Antillianen willen geld, geen bemoeienis door onze correspondent Trix van Bennekom
Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en een aantal fractievoorzitters uit de Tweede Kamer reizen vandaag naar de West voor hun vierjaarlijkse bezoek.
De Antillen hopen op geld, veel geld.
Belangrijkste kwestie is de Nederlandse toezegging om de torenhoge Antilliaanse overheidsschuld van 2,5 miljard euro grotendeels over te nemen
Het Nederlandse geld is hartelijk welkom, maar de voorwaarden die Nederland stelt, liggen erg gevoelig.
Sommigen zeggen ronduit dat Nederland het geld gewoon moet geven, gezien de 'ereschuld' vanwege het slavernijverleden.
Lieve Luie Lanterfantende Antillianen, als jullie je handen eens uit de mouwen zouden steken, niet zoveel op die grote dikke vette achterwerken zouden hangen, eens een keertje vooruit gaan kijken en dat prachtige land van jullie eens op gaan stoten in de vaart der volkeren, niet altijd zeuren over dat slavernij verleden waar opa zo langzamerhand van gaat kotsen en vooral eens normaal gaan doen. Waarmee ik bedoel werken, bolletjes slikkers lekker laten exploderen, dan zou het al aardig de goede kant opgaan.
Opa heeft het niet over de goedwillende hardwerkende Antillianen, want die zijn zo als gebruikelijk net zo de lul als hardwerkende Nederlanders.

1 opmerking:

Anoniem zei

De Antilliaan is geen haar beter met hun zogenaamde zielige verleden van uitbuiting!
Zij doen precies nu het zelfde!
Op hun dikke kont zitten en maar afwachten wat Nederland iedere keer betaald aan niets doen!
Aan jankers geen gebrek op de Antillen!
Maar wel mooi weer spelen met hun Drugs geld!
Simon.