welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, oktober 11, 2007

ABN-AMRO

Britse bankier nieuwe directeur ABN Amro
Mark Fisher moet ABN Amro zien op te splitsen

Maar als iemand het kan, moet het Fisher zijn. Eerder leidde hij de integratie van de Britse bank National Westminster, door RBS in 2000 overgenomen. Destijds werd al met argusogen naar dat proces gekeken, maar Fisher rondde de integratie, weliswaar ten koste van 18.000 banen, zonder problemen af.

'Fortis sust vrees voor ontslagen'
Geplaatst op: 24 Mei 2007 - 08:42
(Novum/Betten) - Als Fortis ABN Amro overneemt, zullen er veel minder ontslagen vallen dan de veertienduizend waarmee vakbond De Unie rekening houdt.

Je zal toch maar bij ABN-AMRO werken en er achter komen dat een stel op geld beluste hotemetoten de zaak onder je kont verkocht hebben. Daarna in kennis gesteld van bovenstaande kans op ontslagen en dan de rotkop te zien van een geflopte directeur die met zoals hij het omschrijft "met pijn in het hart" afscheid neemt. Je nog ff vriendelijk bedankt voor je inzet, er totaal schijt aan hebbende wat voor jou de gevolgen zijn als je straks op straat staat, maar zelf lekker zijn zakken heeft gevuld. Het is ook duidelijk aan die rotkop te zien hoeveel verdriet hij heeft van de teloorgang, ondergang van alweer een stukje nationale trots.

Rijkman Groenink, de bestuursvoorzitter van ABN Amro die woensdag zijn vertrek aankondigde, ontvangt bij zijn opstappen een aandelenoptiepakket
ter waarde van 26 miljoen euro.
Dat schrijft de Britse krant The Times donderdag op zijn website.


Hallo vrienden, hij trekt echt een lange neus naar jullie!

1 opmerking:

Anoniem zei

Pinokkio der lage landen!
Geen eelt op zijn handen?
Geen kromme rug?
Plus een salaris van zes nullen!
Maar wel gezopen en feestjes afgelopen?
Als dank nog 26 Miljoen toe krijgen?
En wij ouderen maar vechten om de touwtjes aan elkaar te knopen!
Simon