welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, oktober 15, 2007

de Toekomst

Amsterdam
Stadsdeelvoorzitter Marcouch bezoekt de ouders van de dader waarschijnlijk vanavond. Eerder vandaag brachten de ouders en de familie een persverklaring uit.Deze is in zulk een perfect Nederlands gesteld dat opa het gevoel heeft dat men de familie een handje heeft geholpen met de opstelling om rellen te voorkomen.
Bovendien!

Jongerenwerkers, buurtmoeders, buurtvaders, religieuze leiders en andere actieve bewoners trekken intussen de buurt in om te vertellen wat er gebeurd is. Ook de moskee houdt de hele dag door bijeenkomsten.
Op het stadsdeelkantoor is een speciale kamer met broodjes, koffie en thee vrijgemaakt waar buurtbewoners op verhaal kunnen komen.
Camera mensen van de NOB werden bedreigd door onze liefdevolle medelanders, net voor u gezien en gehoord bij NOVA,
"Ikke slaan jou neus in jou kop" Jij gaanne weg hier!
"Waarom schiete dood?" Niette nodig toch.
De beste brave borst was even vergeten dat de liefdevolle Mocro wel getracht heeft 2 agenten dood te steken. Maar isse nie erg was toch maar ongelovige, niet waar?
Als je dan die slappe hap op de persconferentie ziet krijg je toch braakneigingen, stuur de ME op dat stelletje rapalje af.
Als toegift voor deze avond heb ik nog beeld voor u uit de Haagse wijk Transvaal
Prem Radhakishun van de NPS bracht een bezoek aan deze wijk omdat het volgens hem niet zo erg is als we denken. Zet je schrap en klik op "Transvaal"
Vooral niet vergeten dat we in Nederland zijn hoor. Opa heeft voor vandaag weer genoeg multiculti gedoe gezien en gehoord.
Kopje Thee? Koekje er bij?

Geen opmerkingen: