welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, oktober 10, 2007

Met dank aan



Ontwikkelingsbeleid Nederland weer beste ter wereld
Gepubliceerd: vandaag 19:55
Update: vandaag 20:27
Nederland is opnieuw het meest ontwikkelingsvriendelijke land ter wereld. Op de Global Development Index staat Nederland op plaats één, gevolgd door Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Vorig jaar stond Nederland ook eerste.

















Dus de Nederlander, die volgens Maxima niet bestaat, wordt nog ff uitgeperst om de buitenlandse beerput die men ontwikkelingslanden noemt te vertroetelen,
terwijl hier in "ons land" de gezondheidszorg wordt uitgekleed. De ouden van dagen er steeds meer bij inschieten.

We miljoenen gaan besteden aan het pamperen van z.g. probleemwijken om te voorkomen dat de;
aanhang van radicale islam groeit.
DEN HAAG - De aanhang van de radicale islam in Nederland groeit, vooral onder Marokkaanse jongeren. In een gisteren gepresenteerd rapport waarschuwt de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) op 'islamitische neoradicalen', die het gebruik van geweld afzweren, maar op slinkse manieren en door intimidatie proberen moslimenclaves te vormen waar de islamitische wet, de sharia, geldt.

Volgens de AIVD gaat het om een ,,zeer onverdraagzame en antidemocratische'' stroming, die wordt verspreid door tussen de vijftien en de twintig salafistische predikers. Zij geven door het hele land lezingen in tussen de dertig en 35 moskeeën en jongerencentra.
De bijeenkomsten worden bezocht door tientallen jongeren en hun aantal groeit. Volgens de dienst is het aantal actieve predikers al verdubbeld.

Dus lieve brave borsten het komt er op neer dat het grootste deel van de belastingen door U en mij opgebracht uitgegeven wordt aan zinloze doelen. Want als zij;
die 20 predikers het land uit zouden schoppen, de ontwikkelingslanden bevolking eens lekker aan het werk zouden zetten, en de Irakezen en de Afghanen het zelf uit laten vechten, de EU te laten voor wat het is n.l. een geld verslindend instituut dat geen enkele waarde heeft voor ons land, dan was er misschien kans dat mijn invalide gabber zijn scootmobiel en kunstbeen wat sneller kreeg. Dat mijn overleden buurman wat eerder en wat meer dan 2 maal (door 5 jaar bureacratisch handelen) met zijn scootmobiel had kunnen rijden.
Je gaat je nu als oudere bijna schamen dat je nog in het land der levenden bent. Voor meneer Klink zou het zeer aantrekkelijk zijn als wij, geboren voor de 2e wereldoorlog gewoon de pijp uitgaan, "isse koestenbesparend toch?"

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is een schande van deze regering dat er zo met ons autonome Nederlander word om gesprongen.
Onze ouders en mijn generatie hebben Nederland een status gegeven .
De werkende bevolking van heden laten alles gelaten over zich heen komen!
Die denken niet aan de dag van morgen. Alleen wat zij nu hebben en niet in de toekomst hun kinderen?
Dood en verderf zullen er gezaaid worden als er nu niet hard en met uitzetting gehandeld wordt!

Werkend Nederland het is nog niet te laat maar wacht niet te lang?
Nederland stevent af om een “HOLDING” van buitenland te worden.
En leeg gezogen door Buitenland en wij als armlastig land achter te laten!
Hebben hier onze ouders 60 tot 70 uur per week voor gewerkt?
Ga naar je “Bonden” en laten zij weer hun werk doen en niet op een gemakkelijke manier hun zakken te vullen van jouw verdiende Euro, s die je eigenlijk uit de monden van je kinderen steelt!
Simon