welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, oktober 12, 2007

Gotspe

betekent volgens het woordenboek, got·spe (de ~, ~s)
1 wel zeer grote brutaliteit

Dat is naar nu gebleken de grote bek geweest van minister Hirsch Ballin, gisteren hoog van de toren geblazen, waarna opa ging denken, ja ja zij worden wakker. Niets van dit al, we dronken een glas, bla bla bla.De hier geboren allochtoon wordt netjes gevraagd op zijn 18e, zou jij misschien zo vriendelijk en voorkomend willen zijn om je tweede paspoort op te geven? Niet? Oh jee wat jammer nu, kopje thee? koekje erbij?
Ja Maxima, slechts "één koekje"
Mijn God wat een stel knuffelaars! Trouwens de Polen en andere oostblokkers waar we mee overspoeld gaan worden hebben ook geen inburgerings cursus nodig. Nee niemand mag tegen de haren worden gestreken van meneer Balkenende en zijn consorten, stel voor dat zij boos worden. Mag niet van de EU, mag niet van de koning van Marokko en de rest van de soepkippen verdomd het gewoon om Nederlander te worden.
Geef me dan Frankrijk, opa weet niet of het u is opgevallen maar daar lullen alle allochtonen vloeiend Frans! Hoe of dat komt?? Drie keer raden, de Fransen hebben namelijk een "identiteit" zij zijn trots op hun taal en hun vlag, als je daar wilt wonen spreek je gewoon Frans en voor de rest Basta.
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

De VVD en PVV vinden dat Nederland geen coulance moet hebben voor buitenlanders die door regelgeving in hun land van herkomst de nationaliteit niet kunnen opgeven.
„Dat is dan jammer voor hen", vindt de liberaal Zijlstra.
„Wij moeten er eens anders tegenaan kijken en ophouden om problemen in de wetgeving van andere landen op te lossen.
Ja das allemaal wel leuk gezegd, maar de Marokkanen lachen ons recht in het gezicht uit" meneer Zijlstra en niet alleen de Marokkanen hoor, allemaal dank zij ons opperhoofd die denkt dat het allemaal komt door de koning van Marokko en van de EU waar hij zo graag bij wil behoren.
Kortom een volk zonder mening en zonder pit verdient dit huidige kabinet!
Largest Database of Images For Comments And Profiles at FreeCommentTags.com

Geen opmerkingen: