welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, oktober 20, 2007

"Integratie?"

Mag ik ff spontaan over de nek gaan?

Ergernis over Turkssprekende politici

De maat is vol voor het Rotterdamse deelraadslid Marijke Goedegebuur. Tijdens vergaderingen van de deelraad in Feijenoord wordt louter Turks gesproken. "Schandalig. Daar staan wij als Nederlandse raadsleden nota bene gewoon bij", zegt ze vandaag in het AD.
Goedegebuur vindt het "onbeleefd" om in dergelijke vergaderingen en zelfs in de pauzes Turks te spreken. "Het is dan net alsof ze iets bespreken dat wij niet mogen weten. Andere raadsleden worden hierdoor volledig buitengesloten. Het is ook niet goed voor de integratie en de inburgering. Maar toen ik de Turkse collega' s hierop aansprak werd ik gewoon uitgelachen."

Natuurlijk lieve Marijke lachen zij je uit. Reden? Jullie accepteren het! Gewoon vergadering schorsen en hen verplichten Nederlands te lullen, anders einde oefening en terug sturen naar Turkistan.
Stoethaspels zijn we geworden door onze leiders die alles met de mantel der liefde bedekken. Het grote voorbeeld van dit soort figuren is onze "Oppertheedrinker" Job Cohen, die alleen maar flink is tegen zijn brandweercorps, dan heeft hij wel haar op z'n tanden en is de theepot opgeborgen.
In ieder geval. Sterkte Marijke met je (hi hi) Turkse deelraad.

1 opmerking:

Anoniem zei

Lezers van dit forum!
Het zal mij in het geheel niet verbazen als straks de regering een voorstel doet om
integratie van Nederlanders in de Turkse gemeenschap aan Nederlanders aan te bieden!
Hiervoor Turkse taal lessen verplichten aan Nederlanders, om zich niet als vreemdelingen in eigen land te voelen!
Simon.