welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, oktober 19, 2007

koninklijk

en flink!

'Grote jachtpartij op zwijnen bij Paleis Het Loo'
Ja Ja ze kunnen het weer niet laten onze koninklijke familie leden, echte dierenvrienden zijn het. Goed ze zijn niet allen even bedreven in de schietsport er wordt wel eens een zwijntje gemist, vandaar de uitdrukking "U heeft gezwijnd"
Personeel van het Koninklijk Jachtdepartement, politie en marechaussee patrouilleren rond een afgesloten gebied om mogelijke toeschouwers op afstand te houden. Het is namelijk zo, stel dat U zou zien hoeveel slampampers van koninklijke bloede en andere omhoog gevallen personen daar aan meedoen, het mogelijk is dat uw symphatie voor het koninklijk huis naar het absolute nulpunt daalt. Hoewel opa zich daar niet direct zorgen over maakt, want als Maxima 1 maal met haar borsten en billen draait zwijmelt het Nederlandse volk weer.

Volgens de Faunabescherming zagen waarnemers diverse terreinauto's met Duitse gastjagers en bloedhondenbegeleiders het terrein oprijden.
Had men die niet beter naar Slotervaart kunnen dirigeren? Als je toch zo graag op zwijnen jaagt, toch?
Een woordvoerder van de organisatie stelt dat vrijdagmiddag maïs in het bos wordt gestrooid om de dieren te lokken.
Kijk als een vorstelijk telg uit een roemrijk, nou ja, geslacht, ben je in mijn ogen pas een vent of een wijf (want heren en dames vermoorden geen dieren)als je deze zwijnen met blote handen te lijf gaat. Vooral met de "beer "op de foto.


Nou Lexi hij maakt mosterd van je. Nee hoor eerst volstoppen met mais en als het beest dan lui en voldaan is, vanachter een stevige vesting heel flink het beest neerknallen. Het geeft je waarschijnlijk een "kik" want thuis heb je niet veel te vertellen.
De rekening? die sturen we gewoon naar minister voor Wonen, Wijken en Integratie Ella Vogelaar (PvdA)je weet wel het mens dat straks in een boerka loopt, zij liet vorige week weten dat de jacht door de koninklijke familie wordt betaald met gemeenschapsgeld.
Hoeveel geld daarmee is gemoeid, is niet bekendgemaakt. Dat jou toekomstige volk het steeds slechter krijgt zal je uiteraard een rotzorg zijn, maar dat is het mij nog niet. Opa vind dat het klootjevolk al meer als genoeg bijdraagt aan jou en je familie.

Geen opmerkingen: