welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, oktober 04, 2007

Bedreigd

Ayaan Hirsi Ali wil vrijdag naar Amerika om een lezing te houden.
Jezus we beleven wat met dat mens, eerst heeft ze de hele Islamitische gemeenschap over de geestelijke kling gejaagd. Daarna heeft ze Theo van Gogh voor haar wagentje gespannen met alle bekende gevolgen. Toen bleek ook dat ze een notoire zich zelf liefhebbende fantaste was (cq is). Onder alle omstandigheden "straalt" ze. Zij fantaseert met het grootste gemak de mooiste verhalen bij elkaar waarbij je de tranen in de ogen schieten.
Op de dag dat zij zo opgelucht dit vreselijke Nederland verliet en naar het beloofde land vertrok, het land dat het bloed van moslims wel kan drinken, heeft zij nooit kunnen dromen dat dit beloofde land haar als een baksteen zou laten vallen als zij Amerikaanse financiele hulp nodig zou hebben, zo ver gaat de liefde van Uncle Sam niet hoor. Op hangende pootjes weer terug naar dat waardeloze Nederland, toch Ayaan? Die klootzakken betalen wel voor je beveiliging hoor. Een groot deel van de Nederlandse bewoners heeft moeite om financieel rond te komen.
Maar om jou te beveiligen moet er elk jaar dat je nog te gaan hebt tussen de 2 en 3 miljoen euro uitgetrokken worden van onze belasting centen, voor jou, de niet altijd waarheid vertellende avonturierster.
Wat is nu de "winst"geweest van jou aanwezigheid in Nederland? Heb je de Islamitische vrouwen geholpen? Nee. Heb je de integratie bevordert in Nederland? Denk het niet! Toch tracht je hier geld in te zamelen om je veiligheid te kunnen waarborgen.
Dus als je a.s. vrijdag naar Amerika gaat om een lezing te houden, boek dan gelijk een ticket voor ergens in Afrika en blijf daar!
Je bent nu 38? Dan heb je statistisch gezien nog 36 jaar te gaan, maakt dus 36 maal 2.5 miljoen, dat scheelt ons "90 miljoen euro" aan beveiliging.
Dus gewoon inpakken en wegwezen!

Geen opmerkingen: