welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, oktober 18, 2007

Nieuwe Samenleving

Een oud-commissaris van politie te Amsterdam sprak bij herhaling over 'de nieuwe samenleving' waar we in leven, met al die groepen migranten en de multiculturele samenleving. Wie denkt dat Nederland een 'nieuwe samenleving' is geworden zal nooit begrijpen waar de rechtse splinters hun aanhang vandaan halen, of waarom de PvdA steeds kleiner groeit.
Die nieuwe samenleving is niet alleen Amsterdams maar puur Nederlands gezichtsbedrog.

Nederland is 90% wit en 98% westers.
Ruwweg 300.000 immigranten uit islamitische landen staan vijandig ten opzichte van de Nederlandse samenleving.
Een klein deel van die 300.000 zijn doodgewone rel schoppers. Een verwaarloos aantal dus, die gewoon hard aangepakt moeten worden.
Er is geen nieuwe samenleving waar die gepensioneerde diender het over had er is gewoon een samenleving waar ook die vijandig ingestelde Islamieten het mee moeten doen. Als zij dat niet willen moeten zij terug gaan naar het land van herkomst opa weet zeker dat zij binnen de kortst mogelijke tijd weer terug zijn uit hun droomland om hier weer te kunnen profiteren van die verfoeide Westerse geneugtes,
en dan zegt Cohen: Geen harde aanpak in Slotervaart
woensdag 17 oktober 2007 19:14
In navolging van Amsterdamse agenten pleit de Algemeen Christelijke Politiebond (ACP) voor harde maatregelen tegen rellende Marokkanen in Slotervaart, zoals een samenscholingsverbod.

Maar burgemeester Job Cohen vindt dat niet nodig.

Volgens Van der Roer krijgt de politie nu niet genoeg bevoegdheden van burgemeester Job Cohen. “De druk en frustratie bij collega's is hoog. Theedrinken alleen lost niets op. Als zelfs imams en ouders geen vat op deze knapen krijgen, moeten we misschien wat radicaler optreden.''

Ook de voorzitter van stadsdeel Slotervaart, Ahmed Marcouch, pleit voor een hardere aanpak. "Ik heb aangedrongen op steviger optreden tegen een groep die de straat terroriseert en lak aan alles heeft." Marcouch deed de oproep na de relletjes van de afgelopen dagen waarbij twintig tot dertig veelal Marokkaanse jongens betrokken waren.
Het wordt gewoon hoog tijd dat Cohen met een kopje thee het bos wordt ingestuurd, want deze PVDA eikel lult recht wat krom is.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er zijn twee groepen in de Nederlandse samenleving die niets te vrezen hebben?
Ten eerste Burgermeesters en Regeringsleiders!
Ten tweede Relschoppers van allochtone afkomst en extremisten!
Deze relschoppers worden van hogerhand beschermd!
Politie of andere orde handhavers zijn aan handen en voeten gebonden en stellen hun leven in de waagschaal!
Heren burgemeesters en regeringsambtenaren zitten lekker in hun torentje en lullen er maar wat op los!
Wordt het niet eens tijd dat er bij deze heren ook de ruiten ingegooid worden en hun auto, s in brand gestoken worden?
Het is dan zeker dat er adequaat tegen deze relschoppers opgetreden wordt!
Zodat de politie weer met ontzag behandeld word.
Simon.