welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, januari 12, 2008

Zie je wel.



Ik, Jan PeterBalkenende, ben niet bang voor recessie
,,We moeten ons geen recessie aanpraten, dat zou onverstandig zijn'', zei hij zaterdag tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA in Zwolle.
en ook;"Bovendien staat Nederland er heel wat beter voor dan in 2002, toen Balkenende premier werd. De overheidsfinanciën zijn gezond!

Die heb jij gezond gemaakt door de belastingbetaler uit te persen, schandalige lasten verhogingen op alle fronten,afbraak van de gezondheidszorg, dus klop maar op je kippenborst Harry Potter,bij God je bent echt een tovenaarsleerling.

Als je echt niets meer te vertellen hebt gooi je het op de toer die Julius Ceasar en met hem vele vorsten zo goed beheersten,
"Geef het volk brood en spelen."Ja en dan denk jij gelijk aan het binnenhalen van het wereldkampioenschap voetbal in 2018. Heeft het volk iets om naar uit te zien, toch?

Ook moet er meer in Nederland geïnvesteerd worden door beleggers als pensioenfondsen, is het niet verstandig Harry om met je poten van de pensioenfondsen af te blijven? Je voorgangers hebben het ABP jaren geleden al een poot uitgerukt omdat zij een te groot kapitaal bezaten in de ogen van de toenmalige regeerders. Toen echter de kas wat krap was nog niet zo lang geleden, werd voor de pensionada de nullijn ingesteld en werden zelfs pensioenen verlaagd. Met dank aan vorige kabinetten.
Zaterdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Zwolle zat het gelovige volk in stille aanbidding te luisteren naar de man die nooit en te nimmer een leider van de natie zal worden.

Naarmate het voor de gewone man slechter wordt is er altijd nog zoiets als de
"Bijbel en de Koran" Dat is het enige waar jullie goed gebruik van maken, "religie", nog even en we zijn weer terug in de crisisjaren van voor de 2e wereldoorlog. Want wat lees ik;
Aantal biddende mensen op werk stijgt

HOUTEN - Het aantal christenen dat zich in de pauze op het werk terugtrekt om te bidden, blijft stijgen. Begin 2008 waren er 143 groepen geregistreerd, twintig (16 procent) meer dan begin 2007.

Nederland moet eens stoppen met bidden en wat meer de vuisten ballen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het hele CDA en PvdA!
Het zijn “WOLVEN in SCHAAPSKLEREN?
Een regering die "HAAT en NIJD" en verdeeldheid zaait onder de bevolking?
En de slappe houding bij het optreden tegen de criminele en allochtone bevolking!
Zijn soms de steekpenningen zo hoog bij de gerechtelijke macht, dat het Nederlandse volk mag Creperen?