welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 11, 2008

Harry Potter spreekt

Balkenende: uitspraken Brinkman 'respectloos'
Premier Balkenende vindt de uitlatingen van PVV-Kamerlid Brinkman over de Antillen ‘respectloos’. Brinkman noemde de Antillen en Aruba ‘een corrupt boevennest’.

Nou en JP? Wat heeft de man hiermee miszegd? Het is toch een corrupte boevenbende, hij heeft het niet over Jan de gewone man, maar over hen die leiding behoren te geven aan de Antillen.
Hij zegt het, maar in je gereformeerde hart ben je het met hem eens, denk ik, schei uit met dat pamperen van figuren die jou en je mede politici haten tot in het diepst van hun ziel
Laten zij daar eens gaan werken voor hun geld en niet op Nederland parasiteren vanwege een ver verleden. Mijn god wat een "softies" zijn wij geworden. Ik stel toch ook de Duitsers niet aansprakelijk omdat ik van 1941 tot 1944 niet naar school kon.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het zal wel zo zijn dat de Heren van het grote geld bang zijn hun Vila, s en hotels kwijt te raken?
En daarom nu een “politiek” ten opzichte van “PVV kamerlid Brinkman” met zijn uitlatingen in een zwart daglid te plaatsen!
Het is toch algemeen bekend dat het daar een corrupte zwijnen bende is!
Waar altijd meer geld naar toe gebracht is dan vandaan gehaald!
Opzouten met die eilanden en alle Aso, s en dieven die van deze eilanden hier in Nederland zitten terug sturen en wel direct!