welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 11, 2008

Heb meelij Jet

Zit er nu helemaal geen verstand meer in dat koppetje van je, je mag dan wel drs voor je naam hebben staan, maar een licht ben je bepaald niet. Hoezo, vraag je je af? Gewoon door de onzin die je telkenmale verkondigt.
Zoals het een politica van de huidige tijd betaamt heb je jezelf ook in het "Hyves" gedoe gesodemieterd. Hebben jullie politici niet iets beters te doen dan een beetje "popi jopi" uit te hangen op zo'n kutsite als Hyves, sorry dat had ik niet moeten zeggen, goed er zijn al 5 miljoen Hyvers, nu voor mij zijn het meer "hijgers". Goed om terug te komen op de zaak, je schrijft op je blog in Hyves,"Het goede nieuws van de verkiezingen is dat kiezers afgerekend hebben met het kabinetsbeleid van de afgelopen jaren."
Ja de kiezers wel, maar door toedoen van Wouter de Boskabouter en figuren zoals jij zijn we nog verder in het slop geraakt.
En wat lees ik nu weer van je, lieve Jet, stop toch eens met dat voorop lopen, laat dat eens aan anderen over, je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk.

"'Boerkini goed voor integratie in sport’."
De boerkini draagt bij aan de integratie van moslimvrouwen in de sport.
Met deze badkleding die armen, benen, hoofd en lichaam bijna helemaal bedekt, kunnen deze vrouwen ook gewoon naar het zwembad.
Bussemaker vindt de boerkini niet onveilig of onhygiënisch, zoals Agema had gesteld. De staatssecretaris vergelijkt het met lichaamsbedekkende badpakken die duikers en surfers vaak dragen.

Meid wat haal je de zaken door elkaar, om te beginnen, met zo'n "soepjurk" kom je in een normaal land het zwembad niet in.
Bovendien lijkt het mij nogal onhygiënisch en zwemwater vervuilend.
Denkt Jet dat het lukt om te voetballen ,hardlopen, gymmen, bokspringen en niet te vergeten het beoefenen van de oer Hollandse sporten zoals daar zijn, "het koekhappen en touwtje springen" in zo'n soepjurk??

Hoe verzin je het om een duiker met zijn uitrusting te vergelijken met een op hol geslagen moslima in soepjurk, hoe zou een moderne moslima zich in zo een soepjurk staande moeten houden op een surfplank.
Kom op Jet, stuur deze opgefokte moslimvrouwen gewoon terug naar het gebied waar zij horen, daar mogen zij niets, totaal niets. Dus als zij iets westers willen, gewoon aanpassen en in een net badpak zwemmen, in een kort broekje voetballen etc etc.

1 opmerking:

Anoniem zei

Toch wel vreemd zo “Boerkini” op straat!
Het idee dat zo, n iemand ook gewoon een man kan zijn?
En zich zonder pardon een dames “Toilet” kan binnen stappen?
En zo alle dames die zich onbespied voelen kan begluren?