welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, januari 23, 2008

Alah Akbar

We hebben het weer fijn voor elkaar.

Het Nederlandse rechtsysteem moet eens goed onderhanden genomen worden, je blijft hier lachen om de uitspraken en kronkel redeneringen die de rechterlijke macht uit hun strotten perst. Als opa zo stom zou lullen zat hij allang in een inrichting. Moet er nu eerst in een druk centrum een zelfmoordaanslag gepleegd worden voordat de ogen dezer magistraten open gaan?
Durft de politiek zijn verantwoording niet te nemen? Mijn god wat een stel onderkruipende lamzakken zijn dat.
Een stelletje ongeregeld met kappen over hun hoofd en figuren in djebella's
"plannen" aanslagen op een El Al vliegtuig,lopen rond met plattegronden van de 2e kamer, men wil hen niet gezinde kamerleden vermoorden, lopen met machine pistolen rond, smijten met handgranaten en volgens meneer de rechter zijn het geen "terroristen."
Volgens Wikipedia quote; "Van Dale XIV definieert terrorisme als: (het plegen van) gewelddaden (individuele of collectieve aanslagen, gijzelingen, verwoestingen) ter demoralisering van de bevolking om een politiek doel te bereiken.
Het Nederlandse Wetboek van Strafrecht beschouwt terrorisme als een misdrijf met een terroristisch oogmerk. Artikel 83a geeft de definitie van een terroristisch oogmerk: Onder terroristisch oogmerk wordt verstaan het oogmerk om de bevolking of een deel der bevolking van een land ernstige vrees aan te jagen, dan wel een overheid of internationale organisatie wederrechtelijk te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden, dan wel de fundamentele politieke, constitutionele, economische of sociale structuren van een land of een internationale organisatie ernstig te ontwrichten of te vernietigen.

Ik heb zo langzamerhand het gevoel, nee, herstel, wetenschap dat een groot deel van onze bevolking inmiddels "ernstige vrees" ervaart,
en dat de sociale structuren van ons land al aardig ontwricht worden. Zie de kwestie Bouchra Ismaili (ook PVDA)zij vind over ons Nederlanders ‘val dood’, ‘bekeer je tot de islam’ en ‘jullie zijn hier de allochtonen!!!’. bovendien blijkt zij haar naam te hebben gezet onder een petitie van de moslimbeweging Hizb ut-Tahrir.
U weet wel, de club die de vrijheid van meningsuiting wil verbieden en vind dat er hoognodig een grote bomaanslag in Nederland plaats moet vinden, de hele wereld één grote moslimstaat en onze lieve Bouchra is het hier mee eens anders zou zij haar handtekening niet onder het manifest hebben gezet.
Gelukkig heeft de PVDA afd. Rotterdam Charlois tijdig ingezien dat men geen behoefte heeft aan infiltranten uit een haatzaaiende club zoals Hizb ut-Tahrir en heeft men haar verzocht op te stappen.
Het is nu alleen maar te hopen dat ook de landelijke PVDA eens gaat kijken hoeveel "Bouchra's" , man/vrouw er rondlopen. Zij biedt zelfs niet eens haar excuses aan, ze zegt gewoon "ik neem hier afstand van en heb niets toe te voegen."
Bouchra bedankt namens de moslimkiezers die jij nu zo te kijk zet, tevens bedankt voor de steun die je (dom als je bent) aan Geert Wilders en Rita Verdonk hebt gegeven.
Schaam je!

1 opmerking:

Anoniem zei

PvdA

Is een "WOLF" in schaaps kleren!