welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 04, 2008

Weer PVDA

De directeur van de Rekenkamer Stadsdelen Amsterdam stopt met het leveren van diensten aan stadsdeel Zuid Oost. Victor Eiff is gedesillusioneerd geraakt door de affaire met drie PvdA-deelraadsleden in Amsterdam Zuid
Volgens de Rekenkamer waren André Bhola, Mala Eckhardt-Angna en Egbert Doest fout bezig, toen ze subsidies gaven aan instellingen waarin ze zelf actief waren. De PvdA schorste de raadsleden, maar hief die schorsing weer op na onderzoek door het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten.
Eiff ziet dit als een gebrek aan vertrouwen in de Rekenkamer. "Dit vertrouwen is van essentieel belang voor een goed en effectief functioneren van een lokale Rekenkamer," zei hij in een toelichting.

Hieruit blijkt dat zodra de PVDA het voor het zeggen heeft, de gekleurde medelander ondanks bewijs van de rekenkamer gewoon de hand boven het hoofd wordt gehouden en een integer man als Victor Eiff moet het veld ruimen.
Dit zal wel weer heerlijk klinken voor Doekle Terpstra en zijn gang de z.g. "witte elite." De PVDA doet tenminste wat aan de gepolariseerde verhoudingen in ons land, niet waar Doekle?

Nederland het land waar de waanzin regeert.

Geen opmerkingen: