welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 25, 2008

Bijstand!

"Langer vakantie in bijstand mogelijk"


DEN HAAG - In de bijstand blijven langere vakanties dan vier weken per jaar mogelijk voor uitkeringsgerechtigden van wie wordt verwacht dat ze niet (meer) aan het werk gaan.

Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde dinsdag in met een voorstel hiertoe van staatssecretaris Ahmed Aboutaleb (Sociale Zaken). De man van de 2 paspoorten.
Dan is er natuurlijk de stem nog van de Nederlands denkende parlementariƫrs zoals de heren Nicolai (VVD) en Fritsma (PVV), volgens hen is het oneerlijk ten opzichte van de ''hardwerkende Nederlander'' die vaak genoegen moet nemen met vier weken vakantie.
Volgens Fritsma worden ook vooral allochtonen bevoordeeld, omdat zijn vaker in de bijstand zitten en familie in het buitenland willen bezoeken.

Kijk opa zit niet in de "bijstand" heeft van zijn 15e tot zijn 60e hard gewerkt en is al blij als hij per jaar 14 dagen met vakantie kan, hoe is het dan in Godsnaam mogelijk dat "bijstanders" menen recht te hebben op 13 weken vakantie in het buitenland, heb ik het dan verkeerd gedaan, is bijstand met aanvullende subsidies hoger als AOW met een klein pensioentje?
Oh ja, sorry, ik vergeet dat een deel van mijn zuurverdiende centjes bestemd zijn voor uitkeringstrekkers die 13 weken op vakantie naar het buitenland willen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is nooit anders geweest met die gastarbeiders?
Deze luihannesen op enkele uitgezonderd, hebben altijd al lange vakantie, s gehad!
Toen zij hier kwamen om te werken kregen zij al tweemaanden doorbetaalde vakantie! Terwijl Jan de Hollander het moest doen met veertien dagen van eigen vakantie geld!
Na deze twee maanden kwamen de vele gastarbeiders terug en anderen kwamen zoals het hun uitkwam?
Al deze gastarbeiders leverden direct geboorte bewijzen in van hun nieuw geboren kind en gelijk ook van de hele Familie! Hiermee werd zonder navraag de kinderbijslag uitgekeerd!
Stelletje stomme Hollanders!
Er zijn in die tijd verschillende klachten ingediend, maar als antwoord kreeg je, bemoei je met je eigen zaken!

Mijn slogan is hierop: Wordt wakker slapende Hollanders de ZON komt alleen op voor onze Gastarbeiders.