welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, januari 04, 2008

Nieuwjaarsfestijn

Nieuwjaarsfestijn doelwit terroristen
ROTTERDAM - Doelwit van de drie terreurverdachten blijkt de feestende massa van de nieuwjaarsparty op de Rotterdamse Erasmusbrug te zijn geweest
Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt drie mannen die op oudejaarsdag in Rotterdam werden opgepakt van het 'voorbereiden van een ontploffing met een terroristisch oogmerk'.
De twee Marokkanen en de Soedanees die maandag - slechts uren voordat het feestgedruis in het hart van de stad in alle hevigheid zou losbarsten - op drie adressen in Rotterdam-West werden opgepakt door zwaarbewapende teams van de Dienst Speciale Interventies, liepen al wekenlang bij de geheime dienst AIVD en de Rotterdamse politie in de kijker.

Kijk dat men niet het achterste van de tong laat zien is begrijpelijk, maar dat een burgemeester zich dan druk maakt over "kauwgom", daar kan ik met de pet niet bij.
Stel dat dit op waarheid berust, hoeveel doden waren er gevallen? Opa wordt een beetje moe van dit soort burgemeesters.

1 opmerking:

Anoniem zei

Waarschuwingen voor Terreur acties, dat is toch geen nieuws meer?
Na de aanslag met dodelijk gevolg, leg je bij de plaats des onheil een bloemetje; er bij gaan staan en “ach, en wee” zeggen dan heb je de plicht als Burgervader al volbracht; Toch?
Het fenomeen kauwgum op een tegel, dat is bedreigend?
Het kost niets, en gratis een geluidsarme laag op het plaveisel?
Daar heb je nu slapenloze nachten van?