welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, december 24, 2007

Niet te geloven

Free Images on FreeCommentTags.com

Aan WaWo 24-12-2007

WaWo staat voor Waterweg Wonen een woning corporatie die het predikaat
“ de klant als maat” draagt. Je kunt gele en groene kaarten uitdelen voor negatieve of positieve uitlatingen.
Het klinkt allemaal zo mooi, maar is het ook werkelijk zo mooi.
Helaas zijn mijn ervaringen het best te waarderen met de term “rode kaart”, niets “geel”niets “groen” maar doodgewoon “rood”
WaWo beweert dat zij een “storingsdienst” heeft, maar deze storingsdienst bestaat alleen uit één of andere figuur die de telefoon beantwoord, want als je in de weekeinden of ’s nachts belt blijkt dat men een meester is om je met het bekende kluitje het riet in te sturen.
Voor de 2e keer heb ik te maken met lekkage, een tijd terug, midden in de nacht, vanwege een lekkende verwarmingsplaat, dat werd opgelost door te zeggen zet er maar een teiltje onder dan komen we morgen langs. Men vroeg zich niet af of er wel een teiltje onder gezet kon worden want dat is hun probleem niet. De volgende dag heb ik opnieuw moeten bellen want de klacht was niet eens doorgegeven.
Naar het heden, zondagmiddag 23 december ontdek ik dat er water op de toiletvloer staat, blijkt dat de drukknop om het toilet door te spoelen de pijp aan Maarten heeft gegeven en onbehoorlijk lekt. Daar valt zelf niets aan te doen, helaas.
WaWo gebeld en ja hoor de bekende meldkamer met een zeer beidehande meneer die mij dingen vertelde die ik gezien de leeftijd al lang vergeten ben, zoals; draait u het kraantje maar dicht bij de stortbak, mijn God wat een licht, denkt men nu echt bij WaWo dat alle huurders imbecielen zijn?
Heb dus de beste man verteld “het kraantje” doet niet wat het kraantje behoort te doen, het blijft nl gewoon water doorlaten.
Dan moet u de hoofdkraan afzetten, daar had deze bejaarde ook al aan gedacht maar het is zo verdomde lastig als er geen water uit de andere kranen komt.
Tot slot maakte hij de opmerking, “ik maak een bon en belt u morgen maar even,”wetende dat er ook die dag niemand bij WaWo aanwezig is. ( wordt opa nog in de maling genomen ook.)
Vanmorgen dus gebeld, ja hoor WaWo is niet aanwezig belt u voor spoedeisende zaken maar 080…… u weet wel waar die beidehande mensen zitten.
Deze meneer was een stuk menselijker als de vorige meneer waardoor ik te weten ben gekomen dat er richtlijnen zijn voor hetgeen spoedeisend is of niet.
Blijkt dus dat lekkage die je niet zelf kan stoppen niet “spoedeisend” is. Hoe verzin je het.
Dus wordt WaWo vriendelijk bedankt. Wij zijn dus van zondag 23 december tot donderdag 27 december bezig met lappen doeken schaaltjes om te zorgen dat de buren geen water overlast hebben.
De kinderen maar afgezegd 1e kerstdag, want je hebt met een huis vol mensen toch een behoorlijk toilet nodig.
Prettig te weten dat WaWo een storingsdienst heeft die op de momenten dat zij nodig is, niet functioneert, maar in ieder geval de klant als maat heeft, mag ik ff lachen?.
Vriendelijk groeten en een voorspoedig 2008 toegewenst door een bedroefde bewoner van één van uw 14000 woningen.
Jan de Wit beter bekend als "opa Jan"
Free Images on FreeCommentTags.com

2 opmerkingen:

ati zei

Hai die OPA weer een heerlijk stukje als het niet om te huilen is Wawo moet zich steeds meer gaan schamen wat te denken van 2 dagen zonder lift en allemaal bellen he maar wat blijkt wawo noteert maar 1klacht.Misschien het zelfde stomme mannetje als U aan de foon die verbind ons door met Otis liften a 10 cent per minuut helaas moet Kone liften zijn dus ergenis ten top Wawo bedankt voor de snelle afwikkeling van zaken zoals ook de vergoeding na de renovatie.Want ook dat gaat op zijn Wawo's gewoon niet.Dus Wawo bedankt voor een paar verziekte feestdagen.Sorry op a maar moest er ff uit dikke knuffel Ati

Anoniem zei

Opa Jan .
Nog sterkte met deze overlast van je toilet.
Wawo is een botterik, waar alleen geld de hoofdrol speelt
(ZAKKENVULLERS)
Zelf is mij dit twee keer overkomen! En al deze keren moest ik het zelf maar oplossen! En als je naderhand met de rekening van de onderdelen aanklopt zijn zij niet thuis .
Dan krijg je als antwoord, je had moeten wachten tot onze loodgieters waren gekomen?
Weg mijn zuur verdiende centjes! Stelletjes ASO.
Er moet maar eens flink met de bezem door dit bedrijf geveegd worden!
Net zo lang dat het ASO beleid tot een sociaal beleid omgevormd is.
Dit waren toch de grondbeginselen van de huisvesting van Vlaardingen?
Gr. Simon.