welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, december 22, 2007

Gristenen




Hebben geen gevoel voor humor!
De firma Dixons heeft wat leuke speelse advertenties gemaakt met plaatjes die als je ze goed bekijkt naar de bijbel zouden kunnen wijzen.
Sinds de CU met anderhalve man en een “paardenkop” in de regering zit ga je steeds meer zien dat zij de grote meerderheid, “de niet gelovigen” hun wil trachten op te leggen.
Het begon in Utrecht met de Bikini rel, daarna kwam mevrouw ex bordeelhoudter Lont met haar acties tegen "Homo's" en nu hebben we de "cartoon" rel over Dixons


Gelukkig gaat de reclame code commissie niet in op hun klacht.
Verschillende christelijke organisaties maakten eerder deze week bezwaar tegen de verspreiding van een folder van de elektronicaketen.
Zo staan er afbeeldingen in van de wijzen uit het Oosten die een navigatieprogramma gebruiken om bij de kerststal te komen en een engel met een fotocamera die een foto maakt van het Kind Jezus en Maria.



Voorzitter K. van Helden uit Urk van Bijbel en Onderwijs, die eind vorige week op persoonlijke titel al een klacht indiende, zei eerder in deze krant al weinig te verwachten van de Reclame Code Commissie. „Ik denk niet dat Dixons dit soort plaatjes had gemaakt als het over de islam ging. Dan weet men dat er bedreigingen volgen. Als ik moslim was, zou ik onze klacht zeer kansrijk achten. Nu is mijn verwachting niet erg groot.”
Beste intolerante meneer van Helden en uw kliek doe ff gewoon zeg, laat de Moslims er buiten, je bent al belachelijk genoeg om je druk te maken over deze plaatjes.

1 opmerking:

Anoniem zei

Mr. Van Helden heeft gelijk met zijn argument.
Maar deze advertentie moeten kunnen zit helemaal geen belediging in?
Mr. Van Helden wil zich toch niet vergelijken met een Moslim.