welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, december 11, 2007

Kwaliteit en Kwantiteit


"keurmerk van het koninkrijk der nederlanden."

"Spookcursisten' zakken massaal voor inburgering"
Uitgegeven: 11 december 2007 21:22
Een directeur van een inburgeringsbedrijf geeft toe dat hij regelmatig 'spookcursisten' inschrijft om de vastgestelde norm te halen.
Met andere woorden deze en met hem nog vele andere directeuren bedonderen mevrouw Ella Vogeldinges om aan de 90% norm te komen anders lopen zij hun vette subsidies, door u en mij betaald, mis.
Dus is de "kwantiteit" één grote leugen!
Daarvoor spraken wij over "kwaliteit", die is echt fenomonaal, Slechts 150 van de 6500 cursisten hebben het afgelopen jaar hun inburgeringsdiploma behaald.
2 mogelijkheden, of de inburgerings cursus is op z'n hollands gezegd "klote" of het geestelijk niveau van de inburgeraars is "klote".
Kom er maar in mevrouw Vogeldinges, wat zegt u?
De minister reageert verbolgen op de praktijken van de inburgeringsbedrijven. "Ze hadden hun ogen open toen de contracten werden gesloten en ik verwacht een beetje meer betrokkenheid."

"Als er 'spookstudenten' worden ingeschreven dan is dat fraude en neem ik aan dat een accountant hier bij de boekhoudcontrole achter komt."

U had ook nooit moeten proberen deze bodemloze put te dempen, heeft u er wel eens aan gedacht dat de inburgeraars helemaal geen zin hebben om "in te burgeren" en dat betreffende bedrijven er lekker hun zakken mee hebben gevuld op kosten van de belasting betaler?

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat ga je krijgen als je de handlangers van deze oplichterbende in de regering zet!
Is deze constructie ook al eens een paar jaar geleden gebeurd? (Scholen)
Was er toen ook al niet zo veel fout?
Het zal wel niet waar zijn? Het zal wel aan mijn lange termijn geheugen liggen?
Simon.