welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, december 11, 2007

Het moet niet gekker worden.

Voorop stellend dat opa niets heeft tegen geestelijk gehandicapten, heb er zelfs een aantal jaren evenementen voor georganiseerd, maar wat de kamer nu weer aan het vogelen is, nu ja lees zelf maar;
Wilsonbekwamen mogen stemmen
DEN HAAG - Wilsonbekwamen mogen bij de volgende verkiezingen zelf hun stem uitbrengen. De Tweede Kamer ging dinsdag akkoord met een wetsvoorstel om hen niet langer van het kiesrecht uit te sluiten.
Hetgeen zoveel wil zeggen dat iemand die van hogerhand geen kindertjes mag maken, financieel toezicht heeft, kortom gezegd niet in staat is om geheel zelfstandig beslissingen te nemen, die mag straks wel zijn of haar stem gaan uitbrengen bij de volgende verkiezingen. Ja Ja en we blijven lachen. De van Dale leert ons; wils•on•be•kwaam á bijvoeglijk naamwoord; wilsonbekwaamheid
1 niet in staat zijn wil te bepalen en te uiten


Opa vreest dat ons politiek stelsel al met dit soort "wilsonbekwamen" is opgezadeld, anders verzin je zoiets niet.
Het CDA en de PVDA gaan voor de volgende verkiezingen dus hun verlies aan stemmen aanvullen met "wilsonbekwamen", ja als de "medelanders" zijn uitgeput trek je gewoon een nieuw blik open toch?

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit is nu nog 1 stapje voor een “Democratie, s Dictatuur”?
Als je deze Redeloze –zelfzuchtige en Dictatoriale en zakken vullende regering op deze manier zijn gang laat gaan, met het omkopen van”geestelijk verstandelijke gehandicapten”?
Je kunt op je klompen aanvoelen dat als deze verstandelijk gehandicapten niet door het personeel geïndoctrineerd worden om op deze “Dictatoriale”partijen te stemmen, men de subsidie en geldkraan op een laag pitje zet, net zolang totdat je naar de partijen haar pijpen danst!
Hierdoor ben je als Nederlands stem gerechtig burger in hun ogen; Jan ……. Met de korte achternaam!
En gelijkgesteld als verstandelijk gehandicapten!
Opzouten met dat stelletje zakken vullers!
Simon.