welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, december 17, 2007

Het kan verkeren!

"Adoptierel neemt internationale vormen aan"
De zaak draait om de Nederlandse ambassademedewerker Raymond Poeteray die zijn nu 7-jarige adoptiedochter heeft afgestaan aan de autoriteiten van Hongkong, zes jaar nadat hij het meisje als baby in Zuid-Korea adopteerde.

Ondanks de wereldwijde ophef beschouwt de Nederlandse consul-generaal in Hongong Jan Revis de affaire nog altijd ,,als privéaangelegenheid''

Het consulaat vindt het niet nodig nader onderzoek te verrichten naar de onduidelijke juridische status van het geadopteerde kind. Revis: ,,Ik heb daarvoor geen instructies uit Den Haag gekregen''

Het meisje is nooit genaturaliseerd tot Nederlandse, wat bij adoptiedeskundigen in zowel Nederland als Korea verbazing wekt.
Volgens Poeteray zelf is de naturalisatieprocedure er domweg bij ingeschoten vanwege de medische problemen van zijn adoptiedochter.
Verschillende Aziatische kranten berichten dat de in opspraak geraakte ambassademedewerker is teruggeroepen naar Den Haag, maar consul-generaal Revis zegt dat het gaat om verlof dat al een half jaar geleden is aangevraagd.

Ach wat zou het, het meisje krijgt het nu veel beter als dat ze het ooit bij die "asshole" van een vice consul zou hebben gekregen.

Bovendien doet voor de Nederlandse regering de veel gehoorde uitspraak uit 1945 nog steeds opgeld,"Das haben wir nicht gewusst."
Zo kom je overal onderuit.


Bovendien Raymond en Meta, gewoon doorgaan zoals je op de foto ziet aanbod genoeg.

Geen opmerkingen: