welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, december 11, 2007

Godverdomme



Wederom worden we verneukt door dit kabinet van Farizeeërs en Schriftgeleerden.
Als kind werd ik naar de "openbare" school gestuurd omdat mijn ouders niet wilden dat hun kind geindoctrineerd werd met het gif van één of andere religie.
Dit was een keuze, je kon naar een Christelijke, Katholieke of naar een Openbare, net naar gelang er behoeftes waren.
Sinds de islam in opkomst is kon je er natuurlijk op wachten, ééns komt de tijd dat ook de Islamitische leer op scholen ingevoerd gaat worden. Jaja wie is er wederom de grootste voortrekker van?? Harrikidee de PVDA doet weer mee, in de voorste gelederen zelfs.
"Geld voor godsdienst op openbare school"
van onze redactie binnenland DEN HAAG - CDA, PvdA en ChristenUnie willen geld beschikbaar stellen om onderwijs in godsdienst en levensbeschouwing op openbare scholen te stimuleren. De regeringspartijen dienen deze week bij de behandeling van de begroting van Onderwijs een voorstel in om een bedrag uit te trekken voor een groep leraren, waarop de scholen een beroep kunnen doen.
Te denken valt aan kerken, Humanistisch verbond???? (sinds wanneer is het humanistisch verbond een religie?) en "daar komt het, DE IMAMS"
Hallo ouders van Nederland als u uw kind religie vrij wilt opvoeden is daar de openbare school voor. Misschien interesseert het u in het geheel niet, maar u geeft weer een stukje "vrijheid" weg.
Het is natuurlijk wel fijn te kunnen constateren dat "de Nederlander" erg makkelijk integreert als u begrijpt wat ik bedoel!

1 opmerking:

Anoniem zei

CDA-PvdA-CU?

Afgekort: C.P.C.
Christelijke Pedofielen Club?

Laten deze kamerleden zich maar beter met het regeren van de Nederlandse staat bezig houden in plaats zich met geloofszaken te bemoeien. (stelletje eikels.)