welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, februari 24, 2010

U bent

behoorlijk vernederd beste Jan Peter, eerst werd je door Bea aan de ketting gelegd, daarna ben je door mevrouw Gerdi Verbeet eventjes fijntjes op je nummer gezet, arrogante machtsbelust mannetje;
‘Je bent nu demissionair vriend, dus even rustig aan..’ Zoiets moet Kamervoorzitter Gerdi Verbeet hebben gedacht. De premier die vier kabinetten niet aan de praat kreeg, wilde namelijk met de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer en de fractievoorzitters praten over een lijst met onderwerpen. Een waslijst met pijnpunten die de Kamer tot de verkiezingen niet meer gaat behandelen.

Maar volgens Verbeet heeft Balkenende een plaat voor zijn hoofd.. het kabinet gaat daar niet over. Sterker, het kapotte kabinet gaat daar uberhaupt niet over. Die lijst is het feestje van de Tweede Kamer. Pijnlijk momentje zoveel dus..


Als ik u een goede raad mag geven, stap uit de politiek, ga terug naar je roots graaf je lekker diep in de Zeeuwse klei en blijf met je dictators koppie ver van de politiek verwijderd, want weldenkend Nederland heeft schoon genoeg van u.
Bye Bye, Zwaai Zwaai!

Link naar Gerdi Verbeet

Link naar de Koningin

Geen opmerkingen: