welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, februari 02, 2010

Suarez

Vanmorgen dacht ik even dat ik droomde, ja hoorde het toch goed, de aanklager van de KNVB begon een zaak tegen Suarez vanwege het opsteken van een middelvinger tegen die allerliefste supporters van Feyenoord, heel vriendschappelijk bekogelden zij hem met sneeuwballen, beter gezegd ijsballen, bekertjes bier en met alles smeten zij wat de jolijt kon verhogen. Uiteraard steek je dan niet je middelvinger op dat is heel onbetamelijk, dus heeft Luis Suarez een wedstrijd voorwaardelijk aan de broek,die houdt hij mooi te goed als er weer een schorsing komt want dan wordt voorwaardelijk er bij geteld.
Niet te geloven zeg, ik zie doodschoppen in studio sport die niet normaal zijn en zij kunnen onbestraft door schoppen, maar Luis krijgt vanwege een opgestoken middelvinger een bestraffing.
Neem aan dat de openbaar aanklager niet naar de beelden heeft gekeken van dat stel krankzinnige, moordlustig ogende, de meest vreselijke verwensingen uitstotende deel van de Feyenoord supporters waarnaar hij de middelvinger opstak.

Link naar het artikel

1 opmerking:

Simon. zei

Het feit is nu bewezen het wijzen is erger dan de daat bij het woord voeren.
Trap elkaar maar dood!