welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, februari 28, 2010

Reusel

"Nooit van gehoord"
Tot dat prins carnaval, u weet wel het hoofd van alle uit het dak gaande gelovige katholieken, de hostie niet kreeg van meneer pastoor.
Waar zo'n klein waardeloos stukje ouwel al niet toe kan leiden.
Meneer de pastoor van het geloof, waar een groot aantal voorgangers pedofilie beoefenen, weigeren een homo de hostie.
Dat is toch niet te geloven of is het wel te geloven omdat dit komt door dat zij geloven?

Lees dit spannende drama;"Tijdens een voorafgaand gesprek had pastoor Buyens gezegd aan Vermeulen niet de hostie te zullen geven, omdat hij openlijk homoseksueel is. Hij kon tijdens de communie wel een kruisje op zijn voorhoofd krijgen, maar dat weigerde Vermeulen."

Onbegrijpelijk dat hele volksstammen nog in deze poppenkast geloven, zij moeten zonodig tegen de Islam zijn, maar ze willen wel iemand "een kruisje" op het voorhoofd geven.

Ben je dan achterlijk of denk ik dat maar.

Kijk meneer de pastoor heeft gelijk er staat duidelijk in de schrift "Leviticus 18, 22 Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel.
en Levticus 20,13 Wanneer ook een man bij een manspersoon zal gelegen hebben, met vrouwelijke bijligging, zij hebben beiden een gruwel gedaan; zij zullen zekerlijk gedood worden; hun bloed is op hen!"


Kijk en dat is nu het gelazer van heden ten dage, men zoekt allerlei uitvluchten, maar geloof je ergens in volg dan ook de regels van het boek waar je stellig in gelooft.
Daarom is het niet alleen in de kerk, maar ook in Gristelijke kabinetten een zootje, zij verdraaien continu hun eigen woorden.

Bovendien geef ik de zielenherders, vooral hen die niet van knapen af kunnen blijven graag deze tekst mee; 1 Korinthiers vers 9 Maar indien zij zich niet kunnen onthouden, dat zij trouwen; want het is beter te trouwen dan te branden.

Einde van deze liturgie, mooie nieuwe week en geloof in je zelf en handel naar waar je voor staat.

Link naar het artikel

Geen opmerkingen: