welkom

Welkom bij opa Jan

vrijdag, februari 26, 2010

Hij komt

"steeds verder uit de kast."

Obama benoemt gezant islamitische conferentie.

DOHA - De Amerikaanse president Barack Obama heeft een speciale gezant van Washington benoemd voor de Organisatie van de Islamitische Conferentie, een samenwerkingsverband van bijna zestig islamitische landen. Obama heeft voor het gezantschap zijn oog laten vallen op Rashad Hussain, een staffunctionaris van het Witte Huis.


De Amerikaanse president Barack Obama heeft een speciale gezant van Washington benoemd voor de Organisatie van de Islamitische Conferentie. ANP
Obama maakte de benoeming zaterdag bekend in een videoboodschap die werd getoond op het Amerikaans-Islamitisch Wereldforum in Doha, de hoofdstad van Qatar. De president verwees naar een belofte die hij vorig jaar juni deed in de Egyptische hoofdstad Caïro. Hij zei toen te streven naar een nieuwe relatie zonder wantrouwen en meningsverschillen tussen de Verenigde Staten en de circa 1,5 miljard moslims in de wereld. Zo'n relatie zou gebaseerd moeten zijn op wederzijdse belangen en wederzijds respect. (ANP)

Waarschijnlijk is hij de Twin Towers en de doden in Afghanistan en Irak even vergeten en weet hij nog steeds niet welke kant hij moet kiezen.

Valt ook niet mee, als je gewend bent een ieder voor zijn bek te zoenen, en je middelste naam Hoesein is.

Link naar het artikel

Geen opmerkingen: