welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, december 28, 2008

Schiphol

Voor de zoveelste keer is Alberto Stegeman er in geslaagd om op een simpele manier de luchthaven Schiphol binnen te dringen. Je zou denken dat naar aanleiding van vorige artikelen dat men daar wat alerter zou worden, maar dat schijnt niet zo snel te gaan. Het was dus een peuleschil in de tijd van "verhoogde terroristische" dreiging het vliegtuig van HM de koningin en het kabinet binnen te dringen.
Leuk voor Hare Majesteit om dit te weten, zij gaat in het vervolg wel op de fiets denk ik, ze doet er wat langer over maar dan zie je tenminste wat er gebeurt, missen doen we haar niet als zij er een dag of wat langer over doet.

Het leuke van dit gehele verhaal is, enkele malen is dus aangetoond dat de beveiliging faalt op de luchthaven en wat gaat men doen, juist zoals in het verleden al gebeurde, de boodschapper van slecht nieuws moet je onthoofden.

"Juridische stappen."
Schiphol onderzoekt of het juridische stappen kan ondernemen tegen onderzoeksjournalist Stegemans. Dit omdat hij, volgens de luchthaven, een aantal stafbare feiten op zijn naam heeft staan.

Dus niet zeggen, wij gaan de zaak verbeteren. Nee we gaan de heer Stegeman vervolgen.
Heeft u ooit een stelletje grotere hufters gezien, het kabinet buiten beschouwing gelaten?

Link naar het artikel

1 opmerking:

Anoniem zei

Het gaat net zo als met de klokkenluider!
De eenling aanpakken en je vriendjes buiten schot houden!
Nauw ja vriendjes; je zult bedoelen mede zakken vullers!