welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, december 28, 2008

Mensen?

Israel vs Hamas. Gebed zonder einde! De Palestijnen hebben gelijk, nee Israel heeft gelijk, ja hoor en de gehele wereld huppelt er achter aan, koren op de molen van Iran.
Stuur alle haviken de woestijn in, daar is ruimte genoeg om de klus te klaren.
Het is toch te gek voor woorden dat er weer honderden doden te betreuren zijn, doden die geen enkele stem in dit gebeuren hebben gehad, trouwens de oorspronkelijke bewoners "de Palestijnen" hebben nooit een stem in het kapittel gehad.
In de nacht van 13 op 14 mei 1948 besloten Ben Goerion en volgelingen om de staat Israel uit te roepen, hetgeen betekende dat de bewoners ( Palestijnen) van huis en haard verdreven werden, door het erkennen der staat Israel hebben de wereld leiders de huidige ellende niet alleen over Israelische maar ook over de Palestijnse bewoners afgeroepen.
Het ergste is dat men dan nog probeert de staat Israel goed te praten op religieuze gronden als het verloren volk dat terugkeerde naar hun door God beloofde land.

Met al dat vergoten bloed? Met al die vernietigingen? Met al die mensen in mensonterende kampen?

Wanneer wordt de wereld wakker? Waarschijnlijk nooit want de wapenhandel (kapitalisten), recessie of geen recessie, verdient hier, en over de gehele wereld goud aan.

Ik ben geen Koran kenner, maar in de bijbel van de oude en nieuwe joden is opa vrij goed thuis en zo staat daar geschreven;" Micha 4:3
"Dan zullen zij hun zwaarden tot ploegscharen omsmeden en hun speren tot snoeimessen; geen volk zal tegen een ander volk het zwaard opheffen, en zij zullen de oorlog niet meer leren."


Lieve Joden, als je het éne deel van de bijbel gebruikt, gooi dan niet de rest weg en doen alsof je neus bloed, ook Palestijnen hebben recht op jullie staat Israel.

Sla de handen ineen, verwijder de haviken en leef samen in jullie prachtige land

Geen opmerkingen: