welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, december 02, 2008

Het kan dus wel!

Wat kan dus wel, vraagt u zich af? Dat moedige moslims een standpunt innemen, die niet om de hete brei heendraaien maar gewoon geen terroristen op hun begraafplaatsen willen begraven.

Moslims willen terroristen niet begraven
MUMBAI - Moslims in India zeggen dat zij de terroristen van Mumbai niet willen begraven op hun islamitische kerkhoven.


"Moslimleiders in India vinden dat de gedode militanten geen moslims zijn, omdat zij zich hebben gekeerd tegen de leer van de islam door onschuldige burgers te doden."

"Ibrahim Tai, de voorzitter van de Moslim Raad van India die zorgt voor de sociale en religieuze zaken van de moslimgemeenschap, vond dat de militanten zijn religie hadden ontheiligd. ,,Als de regering niet ingaat op onze eisen, zullen wij extreme stappen moeten nemen. Wij willen geen mensen die terreur hebben bedreven begraven op onze kerkhoven.’’ Ook andere islamitische groepen hebben gedreigd met straatprotesten als zij de terroristen moeten begraven."

"Inwoners van Mumbai kunnen wel begrip opbrengen voor dit standpunt van de moslimraad. Huisvrouw Ruksana Sayeed: ,,Wij moslims doden nog niet eens een mier. Wij zijn tegen al die terreur en ik ben het helemaal eens met het standpunt van de moslimraad."

Wat zou het heerlijk zijn als we deze geluiden ook eens in Europa zouden horen, opa denkt dat dan de integratie veel sneller gaat en de discriminatie naar de achtergrond verdwijnt.

Maar wij hier in nederland blijven die haatbaard imam Fawaz Jneid in zijn als haatmoskee omschreven gebedshuis As-Soennah tolereren, wat zeg ik er zijn zelfs kamer vragen gesteld waarom en hoe het mogelijk is dat niet alleen de giften aan de moskee fiscaal aftrekbaar zijn, maar ook dat er door As-Soennah geen belasting hoeft te worden betaald over ontvangen schenkingen.
Men, de "ambtenaren" dus, vind deze haatmoskee van "algemeen nut"

PVV-Kamerlid Hero Brinkman gaat nog een stapje verder en wil dat "alle ambtenaren die hebben meegewerkt aan deze waanzin, op staande voet worden ontslagen".

Kan Hero niet eens ongelijk geven.

Link naar haatmoskee

Link naar India

Geen opmerkingen: