welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, december 15, 2008

Niet meer te volgen



Wat is niet meer te volgen? Gewoon het Nederlandse kabinet wat al zo moeilijk te volgen is maakt het nu wel helemaal bont.

"Kabinet laat aparte databank Antillianen varen."
Dat hebben de minister voor Integratie Eberhard van der Laan en de staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Ank Bijleveld maandag laten weten.

Nu meen ik me te kunnen herinneren dat onze voormalige minister "Ella Vogelnestje" dit had beloofd aan haar Anilliaanse vrienden,en dat onze parlementsleden als zodanig dit niet met haar eens waren en zij dientengevolge dat en nog wat andere minuscule dingetjes, gewoon op z'n Hollands de zak heeft gehad.
Nu staat er echter in het Nederlands Dagblad;
"DEN HAAG/WILLEMSTAD - De aparte databank voor probleemjongeren uit de Antillen en Aruba is waarschijnlijk definitief van tafel."
Ella Vogelaar kondigde in haar laatste week als minister voor Integratie aan dat er geen aparte databank zou komen voor Antilliaanse en Arubaanse probleemjongeren. De Tweede Kamer maakte bezwaar tegen dat besluit. Na het gedwongen aftreden van Vogelaar besloot het kabinet zich opnieuw te buigen over de kwestie. Een brief aan het parlement, waarin Vogelaar had geschreven dat ze afzag van de index voor Antillianen en Arubanen, werd halverwege november ingetrokken.

Jammer dat dit alles zo genant is, anders kwam je toch niet meer bij van het lachen.

Link naar het ARTIKEL

Geen opmerkingen: