welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, december 23, 2008

"de Kromme"

Exit Willem van Hanegem, erger nog "'De Kromme' weg als dief in de nacht."
De man wiens houdbaarheids datum al lang was verstreken, heeft op een moedige manier zoals het een echte vent betaamt, het veld geruimd om in voetbal termen te blijven.
Hij die een pikeur was anderen met "one liners" te torpederen, die sinds mensen heugenis z'n zakken zat te vullen, door uitgebreid niets te doen en kans heeft gezien bij FC Utrecht een puinhoop te creeren die zijn weerga niet kent. Die collega trainer Dick Advocaat belachelijk maakte, deze zelfde man was vanmorgen te laf om met opgeheven hoofd de poort van fc Utrecht te verlaten, ja ja moedige Willem vluchtte door een gat in het hek van het terrein van de club. Bravo Willem, alleen in je column AD was je goed om te vertellen wat er allemaal verkeerd was bij Utrecht, onbegrijpelijk dat het AD jou de gelegenheid gaf om je persoonlijke grieven via een een column te spuien.
Laten we hopen dat dit het einde tijdperk van Hanegem betekent, alhoewel Feyenoord graag ouwe versleten mannen in de geledingen op neemt, is het nog te vroeg om hosannah te roepen.Misschien kan je die club ook nog even naar de gallemiezen helpen.

Geen opmerkingen: