welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, december 06, 2008

Balkenellende

Of mosterd na den maaltijd.
Een goede dokter zal een ernstig zieke patient, niet de beroemde put in praten, maar hem of haar vertellen dat er toch nog goede vooruitzichten zijn. Waardoor de patient positiever tegen het geheel aan gaat kijken.
Nu weet iedereen in Nederland, dat de fianciele situatie niet rooskleurig is. Deskundigen vinden dan ook dat wij gewoon de economie draaiend moeten houden door geld uit te geven.
Nu komt onze hoofdchirurg Jan Peter de noodklok luiden over de financiele situatie, brallende kop;"Balkenende luidt noodklok over economie."
DEN HAAG - Premier Balkenende heeft vrijdag de noodklok geluid over de economische situatie van Nederland.
Hij verwacht dat er niet alleen in 2009, maar ook in 2010 sprake zal zijn van een recessie.

Kijk dat gebeurt er nu met streng in de leer zijnde griffo's in je regering, zij prediken "Hel en Verdoemenis" en brengen de grote grijze massa in verwarring, goed voor het kerkbezoek, slecht voor de economie.
Zijn leuze:"Op de centen zitten en blijven zitten waar je zit."
Dan komen we vanzelf terug in de 20-30er jaren van de vorige eeuw.De kerken hebben nooit zo vol gezeten als in de eind dertiger en veertiger jaren. Is dat hetgeen waar u naar verlangt?
Lieve mensen, koop gewoon die auto die je al zo lang wilde hebben, koop die 107 cm hd flatscreen, gewoon op de reut. Laat je niet de put in lullen door onze Chirurgen Jan Peter en Wouter de Boskabouter.
Als we beginnen met de miljarden die we uitgeven aan zinloze en nutteloze doelen in eigen land te houden, is dat al een stap in de goede richting.
Opa wenst u allen een fijne zondag, leef in het heden, vergeet het verleden en maak je niet druk over den toekomst.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is precies wat die gereformeerde dominees tegen werkgevers zijden!

“Als jij ze nu dom houd dan houd ik ze arm”

Dat is wat Balkenbrei nu al jaren predikt!

Eerst minimale salaris verhogingen, dan de Euro in voeren, het salaris halveren dan de prijzen verdubbelen, en nu de “Recessie” dit is willens en wetens gecreëerd door de zaken wereld.
Waar is al dat geld gebleven de banken puilen uit van het goud, en kijk naar de bank gebouwen zij zijn met marmer bekleed en binnen kan het gewoon niet luxer
Kijk naar de huizen van deze heren, maar een aantal en meerdere huizen in verschillende landen.