welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, november 20, 2008

Zorg dat je met z'n Tweeën bent.

Kijk als je van je kind af wil en dat gebeurt, kan je zien in wat voor een liefdevolle maatschappij we leven. Maar in ieder geval als je dus van je kind af wilt, dan sla je het gewoon de hersens in of je wurgt het, maar zorg dan wel dat je met z'n Tweeën bent. Waarom? Gewoon dan volgt er vrijspraak omdat niet duidelijk is wie wat heeft gedaan. Lees en huiver.

"Kindermishandeling bewezen, vrijspraak."
De 24-jarige Sander R. en de 20-jarige Sabine B. zijn vrijgesproken van mishandeling van hun 1-jarig zoontje. De mishandeling wordt bewezen geacht, maar volgens de rechtbank van Leeuwarden is niet te bewijzen wie het letsel heeft toegebracht.

Het baby'tje werd vijf weken na zijn geboorte met een schedelbasisfractuur opgenomen in het ziekenhuis.Er was sprake van kindermishandeling, zo bleek uit onderzoek. Het kind had niet alleen verwondingen aan het hoofd, maar ook blauwe plekken en striemen op zijn lichaam.

Structurele kindermishandeling

Het is de tweede keer binnen 24 uur dat een Nederlandse rechtbank op een dergelijke manier redeneert. Gisteren werden Nivea F. en Rob K. vrijgesproken van het mishandelen van hun anderhalfjarige zoontje, dat om het leven kwam. Het kind zou letsel hebben gehad, vrijwel zeker als gevolg van structurele kindermishandeling, zo oordeelde de rechtbank.

Ja dat zijn nog eens rechters, daar kan je gerust een borreltje mee gaan drinken, alleen moeten die figuren hun toga maar aan de wilgen hangen, want van recht spreken hebben zij geen kaas gegeten.
"Geachte rechtsprekers ga is ff dood."
zeggen opa en Jan, kijk wij zijn ook met z'n Tweeën !

Link naar het ARTIKEL

1 opmerking:

Anoniem zei

Dit zijn nu rechters waar je eindelijk eens wat aan heeft als toekomstige moordenaar!
Hieruit blijkt dat je gerust met zijn tweeën iemand dood kan schieten zonder dat je veroordeeld wordt?

Leve het rechtsysteem van deze Bananenrepubliek!