welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, november 15, 2008

Nog één keer

"Exit mevrouw Vogeldinges"

Zoals jullie weten, althans de regelmatige bezoekers van mijn Blog, heeft opa nooit zoveel op gehad met onze Ella, het lieve mens was van goede wil maar bezat gewoon de capaciteiten niet om haar taak tot een goed einde te brengen, zij ging zo op in het hoofdstuk integratie dat ik zelfs nog even bevreesd was dat zij in “Burka” de 2e kamer zou toespreken, bij eventueel succes zou zij waarschijnlijk de volgende keer in “Nikaab” ten tonele hebben gestaan.
Telkenmale sloeg zij den plank mis, althans dat vonden wij, de 2e kamer en Ella niet. Maar naargelang de planken zich op stapelden en de verkiezingen naderen, werd ook de steun in de 2e kamer geringer.
Een beetje zichzelf respecterende partij, en dat kan je van de PVDA niet zeggen, had lieve Ella eerstens nooit op die post mogen zetten, gezien haar geringe geestelijke vermogens en tweedens had men haar deze complete afgang kunnen besparen door haar bij de 2e motie van wantrouwen te laten sneuvelen. Boem Pats uit. Eervol en strijdend ten onder. Had zij verdiend!
Neeeeeeeeee, onze Woutertje het bekende enge vieze draaikontje, laat haar eerst haar gang gaan en polst in het geniep een andere kandidaat, die uiteraard ook boter op z’n hoofd heeft want iemand met een beetje guts in zijn donder, had gezegd; “ Héé Wouter flinke Boskabouter is het niet eerlijker dat je eerst Ella vertelt hoe de vlag erbij staat?” Nee, zo zitten Wouter en Eberhard van der Laan niet in elkaar. De één was zo goed als beëdigd en de zittende Ella was zich van niets bewust! Bah, Bah, Bah, driewerf Bah!
Nu de kruitdampen een ietsie pietsie zijn opgetrokken ziet opa die walgelijke Boskabouter op de TV verklaren, dat ie ut zo zielig vind en dat zij nog steeds, hoe verzint de lul het, “Onze Ella is.” Heeft er iemand een teiltje voor opa, ben nl bang dat ik ga overgeven.
"Dit heeft mevrouw Ella Vogelaar niet verdiend."
Lieve mensen U moet vooral PVDA stemmen, dan is het niet meer nodig om naar Helga van Leur te kijken.
Opa wenst u een prettige zondag, pas op voor Wouter, u bent gewaarschuwd.

Geen opmerkingen: