welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, november 18, 2008

Ab Klink en Guusje Nadorst

Twee figuren die voor mij het spoor van Vogelaar mogen volgen gezien zij meer ellende aanrichten dan Ella Vogelmuts in haar gehele carrière .
Meneer Ab Klink, heeft schijnbaar niet anders te doen als het Nederlandse volk te betuttelen.
Eerst maakt hij het plan van zijn voorganger Hans Hoogervorst af door de gezondheidszorg zodanig naar de kloten te helpen, dat je jezelf niet meer kan permitteren om ziek te worden, dat door zijn beleid de Nederlandse gemeenten miljoenen in kas houden door niet geleverde zorg.
Nu heeft hij op zijn stokpaardje roken, alles ingezet om zijn zin te krijgen.
Mensen heeft dit kabinet nu niet anders te doen of zijn het afleiding manoeuvres om het klootjesvolk af te leiden zodat de echt belangrijke dingen in het vergeethoekje raken?
Als er nu een sigaretje in een kroeg wordt aangetroffen is de café eigenaar gelijk een crimineel, zoiets als John Mieremet om maar wat te roepen, “keihard” gaat hij optreden onze Appie.
Nu hij moet eens keihard gaan optreden tegen het tuig dat oude mensen berooft, tegen het tuig dat buschauffeurs molesteert, tegen de dwalingen der gerechtelijke macht, tegen het tuig dat maakt dat je ’s avonds niet meer veilig over straat kan. Dan zou het een vent zijn, maar aan het kopje van de man kan je zien dat hij altijd anderen de kooltjes uit het vuur heeft laten halen.
Dan is het de beurt aan Guusje Nadorst, eerst wordt zij als burgemeester gepakt omdat zij met een slok op achter het stuur zat, diezelfde tante wilde toen verbieden dat jongeren onder de 18 geen alcohol mochten kopen, zoiets hou je toch niet voor mogelijk, dat is zoiets als een dame van lichte zeden die tegen je zegt dat je geen sex mag hebben. Nu heeft zij een plan voor een schrik niet een “waardencatalogus” hetgeen zoveel wil zeggen dat het kabinet goed burgerschap gaat voorschrijven. Eén van de punten is dat zij die bv op internet of de media kritiek leveren de mond gesnoerd wordt.
Nederland een democratie? Laat me niet lachen Nederland is een Plutocratie. Voor hen die niet weten wat een plutocratie is komt hier de Grote van Dale;

plu•to•cra•tie de plutocratie (vrouwelijk); plutocratisch
1 heerschappij van het grote kapitaal Þ kapitalisme
2de invloedrijke rijke mensen Þ grootkapitaal


Wij leven in een heerschappij van het grootkapitaal en zij maken de dienst uit en bepalen wat u wel of niet mag zeggen, zij bepalen dat u wel of niet in een kroeg mag roken, zij bepalen dat u straks niet meer mag zeggen wat u wilt zeggen, zij bepalen dat er tonnen in de zakken van de apothekers verdwijnen maar dat u steeds meer mag gaan betalen,zij bepalen dat de Shell topwinsten mag maken, zij bepalen en constateren dat u uw kinderen niet goed opvoed.
Dat is de werkelijke reden dat we opgescheept zitten met een Balkenende, Bos, Rouwvoet, Klink, Guusje Nadorst en nog veel meer van dat soort walgelijke figuren.
Vandaag is in Rotterdam een palliatief centrum geopend door Hare Majesteit, goed he? Daar kunnen wel 18 ja u leest het goed daar kunnen wel 18 terminale patiënten op hun einde wachten. Op het moment dat ik dit schrijf zijn er duizenden terminale patiënten die dit wel zouden willen. Nee hiep hiep hiep, de koningin is geweest dus dan is het goed. Rot op zeg, Ab Klink daar moet je je eens druk over maken, niet over die rotpeuk in een kroeg.
Voor vandaag is het wel genoeg dunkt me. Maar ik ben het wel kwijt.
Wens u een fijne avond en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen: