welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, november 15, 2008

Dilly, wat denk jij hier van?

Mogelijke terreurverdachte aangehouden

Rotterdam, 14 nov. De Nationale Recherche heeft eerder deze week een mogelijke terreurverdachte aangehouden in Den Haag.
Momenteel wordt nog onderzocht of de zoon betrokken was bij het voorbereiden van terroristische aanslagen.
27-jarige had een vuurwapen met geluiddemper en patroonhouder. Onder de matras van de vader vond de recherche een halfautomatisch pistool en een zakje munitie.

Lieve kleindochter, wat opa nu toch weer leest in de dagelijkse courant, Heeft men zomaar iemand aangehouden die mogelijk een terreurverdachte zou kunnen zijn.
Kijk iedereen kan verdacht worden van terreur, b.v opa zou oma kunnen terroriseren of opa kan de buurt met zijn scootmobiel terroriseren, maar dat is toch geen reden om ook mij een terreurverdachte te noemen?
De jongste man had een vuurwapentje met een geluiddempertje ipv dat men blij is dat er een geluiddempertje opzit, nee gaat men hem arresteren.
De man heeft zijn uiterste best gedaan om het geluid tot een minimum te beperken, isse toch cool?
Zijn vader had een halfautomatisch pistool en een zakje munitie, wat moet ik me nu voorstellen bij een zakje munitie?
Kan toch geen kwaad.
Bovendien heeft Pa last van reuma en dan is het aan te bevelen een iets van staal onder je matras te bewaren, ikke weette, help goed hoor. Was ook maar halfautomatisch, moest heel veel doen om te schiette hoor.
Uw grootvader is van mening dat de AIVD weer lichtzinnig heeft gehandeld, gewoon moeten wachten zoals met Mohammed Bouyeri, dan heb je echt bewijs toch. Nu kost het alleen maar geld want de terreurverdachten hebben nu van opa geleerd wat zij moeten zeggen dus jij en ik en nog een boel anderen gaan weer opdraaien voor een gigantische bedrag aan euries, vanwege geleden lichamelijke en emotionele schade.
Moest me zo tussen onze correspondentie door even van’t hart. Liefs van je grootvader.

Geen opmerkingen: