welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, november 26, 2008

Schaamhaar?



VVD tegen schaamhaarpolitie
Het vastleggen van privégegevens over onder meer schaamhaar, condoomgebruik en rookgedrag van jongeren moet direct stoppen. Dat vindt de VVD.

Waarom is de fijn gristelijke André Rouvoet met zulke absurde dingen bezig zoals het EKD (elektronisch kind dossier) Wat gaat het deze man en zijn club aan wat mijn kleinkinderen doen, of mijn kleindochter van 10 al schaamhaar krijgt? Of dat m'n kleinzoon van 17 rookt en condooms gebruikt.
Ben soms bang dat het soort mensen zoals Rouvoet of moeten we zeggen Geilvoet in zijne jeugd heel wat te kort is gekomen en nu zich wil gaan verlustigen aan EKDtjes omdat porno verboden is. Als dit de dingen zijn waar het kabinet mee bezig is dan vrees ik het ergste voor dit land, één gedeelte wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort volgens André Geilvoet (CU)
Alle kinderen tot 19 jaar krijgen vanaf 2009 zo’n dossier zodra zij in aanraking komen met de jeugdgezondheidszorg. Rouvoet wil zo voorkomen dat zij ‘buiten beeld raken’.

In een naslagwerk staat gedetailleerd hoe artsen gegevens moeten registreren. Zo zijn er speciale codes voor ‘geen schaamhaar’, ‘lichte of donkere beharing’, of ‘gekrulde beharing’. Ook staan vragen in als hoe oud was je bij de ‘eerste keer’.

Rouvoet vindt het wel relevant
. 'Als iemand van 16 nog geen schaamhaar heeft, kan het belangrijk zijn dat de GGD daar naar kijkt.'
Waarom Andre vind je het zo belangrijk of meisjes van 16 schaamhaar hebben? Uit wel ei kom je? Weet je nog niet dat veel meisjes van onderen doen wat jongens van boven doen? "Gewoon scheren Paardenlul"
Je moet het maar eens aan je dochters vragen, die maken meer deel uit van deze wereld als jij ooit zal leren.
Je zou bijna gaan denken dat de man pedofiele gevoelens heeft en zo iemand heeft plaats genomen in de Nederlandse regering. "Wee het volk dat dit accepteert."

Het gevaar is dat als Jantje van 5 zijn handje in het broekje van Merel steekt en Merels moeder ziet het en doet daar aangifte van dan is Jantje mooi voor zijn leven getekend als het jongetje dat met zijn handjes aan meisjes zit, want als u éénmaal in een dossier beland, komt u er nooit meer uit.

Ik verwijt nog steeds zowel de SP als Groen Links, dat zij indertijd geen regerings verantwoordelijkheid op zich wilde nemen, ja en dan krijg je zulke zieke verknipte geesten in je kabinet zoals daar zijn ons André'tje en Eimertje.

Mensjens wanneer worden we wakker? Wanneer zeggen we tot hier en niet verder?

Wat ben ik trots op mijn moeder, die mijn vriendinnetje bij me liet slapen, zij was 16 en ik 19, maar ons wel vertelde dat we condooms moesten gebruiken, en verder werd er niet meer over gesproken, laat staan een EKD. Dan praten we wel over 1953, "NU" zouden wij in het EKD komen!"

Dat is dus onze vooruitgang, "Big Brother Is Watching You,and your kids, met dank aan André Geilvoet!

Link naar het "ARTIKEL"

Hier de link naar de formulieren van het EKD

Het is een PDF bestand, vanaf bladzijde 6 wordt het spannend, volgens mij is Geilvoet een reincarnatie van een figuur uit het duizendjarig rijk.
"Dit is gewoon schandalig, lees en huiver"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze regering is helemaal dolgedraaid!
Eerst proberen ze je kaal te plukken, wat ze aardig lukt.
Nu gaat het pedofielen netwerk in de regering, de kinderen digitaal op het netwerk zetten om zo in hun behoefte te voorzien.
Wat een stelletje honds brutale pedo,s zijn dat in deze regering
Afschieten die lui, zij zijn niet waard dat zij nog 1 dag van onze belasting centen zitten te vreten

Anoniem zei

heeft je dochter van 10 schaamhaar dan?