welkom

Welkom bij opa Jan

dinsdag, september 23, 2008

WaWo


Heeft de klant als maat, zo luidt hun wervende tekst.
Tot het moment dat u WaWo nodig heeft, dan komt u al snel tot de slotsom
Dat het een corrumperend bedrijf is, het blijkt nl dat zij niet in staat zijn de normale regels van goed fatsoen te handhaven. Hier zijn talloze voorbeelden van te geven,laat ik volstaan met één voorbeeld.
U krijgt van het ROG een toewijzing voor een scootmobiel, die krijg je uiteraard niet zomaar u weet ambtelijke molens malen langzaam, maar goed u bent zover dat u de toewijzing heeft. Het volgende obstakel is dan de toestemming van de woningbouwvereniging om dat ding ergens te stallen.
Geen probleem denkt u want er zijn voldoende lege plaatsen, echter niet voor WaWo, zij zien dus vanachter hun bureau dat er geen lege plaatsen zijn. U toont aan door middel van foto’s dat die lege plaatsen er wel degelijk zijn, maar de parttime medewerkster die hier over gaat en te besodemieterd is om zelf eens te komen kijken, zegt gewoon na u 5, ja u leest het goed vijf weken aan de lijn te hebben gehouden, wij moeten dit eerst gaan inventariseren. Zij heeft er niets mee te maken dat aantoonbaar oneigenlijk gebruik van plaatsen,plaats vind, d.w.z. je zet gewoon je bromfiets , of je afgedankte driewieler in de ruimte naast je scootmobiel, met als het even kan een nagemaakte sleutel.Of iemand staat al een aantal jaren gewoon clandestien met zijn scootmobieltje zonder te betalen met een nagemaakte sleutel in de ruimte.Omdat zijn ega ook een plaats nodig heeft, zichzelf tussen neus en lippen door aanmeldt, en dat er niemand van WaWo zegt ; beste man zo werkt het niet,nee hoor ze denken, daar stoot toch niemand zijn neus aan?
Om dat u het volgens de regels wilt spelen loopt u de kans dat uw toewijzing van het ROG, op een laag pitje komt te staan omdat zij die normen en waarden aan hun laars lappen in deze maatschappij gewoon de winnaars zijn.
Ben je eindelijk zover, dat je denkt de handtekening van de z.g. hoger bezoldigde medewerker te hebben, belt de man je na een uur op om te vertellen dat u maar gewoon moet wachten tot zij geinventariseerd hebben.
Ja ,en dat kan wel ff duren, ambtelijke molens, u weet wel, alleen jammer dat het lullige handtekeningetje wat voor 30-09 binnen moet zijn bij het ROG en het dus nooit haalt, betekent dat het ROG niet overgaat tot verstrekking van een scootmobiel.
Alleen omdat WaWo in hun ondoorgrondelijke wijsheid er eerst een rotzooi van heeft gemaakt en nu precies volgens de letter der wet gaat werken.
Vind u het vreemd dat mijn hart vandaag de neiging heeft om de pijp aan Maarten te geven?
WaWo bedankt, Vrienden bedankt.

Mocht u uiteraard meer voorbeelden verlangen ben ik te allen tijde bereid deze te vertrekken.

1 opmerking:

Anoniem zei

zo opa het is weer een stuk om je vingers bij af te likken nu hopen dat iemand van wawo het ook leest en zich dan gelijk van schaamte onder zijn of haar buro gooit en er nooit meer onderuit durft te komen.