welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, september 13, 2008

Nee joh??

Onze gediplomeerde paarden lul minister president Balkenellende heeft weer eens een mening geventileerd, daarmede op 1 lijn zittend met de heren Bos en Donner, trouwens dat moet me ff van 't hart, die Donner is toch net Heintje Davids, die man heeft een bord voor z'n kop zo dik als de Atlantik wal in de 2e W.O. Steeds krijgt hij een schop onder z'n reet vanwege vergaande onbekwaamheid, en steeds komt hij terug in een nieuwe rol. Maar goed dat was ff een zijspoor, meneer Bos wil minimaal tot 65 jaar laten doorwerken, de heer Donner tot minimaal 70 en dan hebben we een (ha ha)minister president die houdt zich lekker op de vlakte en zegt;"Het is lang niet meer voldoende als Nederlanders gedurende hun leven veertig jaar werken."
Sorry beste PL (Paarden Lul) persoonlijk heb ik 46 jaar gewerkt, zo ook de rest van mijn generatie, het enige verschil is dat wij eerder deel gingen nemen aan het arbeidsproces, U bent van 1956, denk dat u pas iets zinnigs ging doen (nou ja zinnigs) toen u 30 was? Dus geef het goede voorbeeld en blijf werken tot uw 76e. Pas dan geeft u een signaal af dat u de boodschap hebt begrepen die u Nederland nu door de strot wil duwen.
Wat zo vervelend van jullie soort klootzakken is, dat je de gewone man wil laten boeten voor het wanbeleid niet alleen door jou maar ook door vele andere kabinetten gevoerd.
Stop eens met de wereld te willen hervormen van onze belasting centen, stop met het subsidieren van zinloze doelen, ga eens wat meer aandacht besteden aan uw eigen landgenoten. In deze door haast, haat,egoisme, zonder normen en waarden geteisterde maatschappij kunt u mensen niet langer laten werken om hen, de door jullie veroorzaakte chaos te laten opdraaien.
In ieder geval bedankt voor de puinhoop hoor.

Link naar te "artikel"

1 opmerking:

Anoniem zei

HELP-HELP!

Wie kan mij het adres van die slappe “PAARDENLUL” geven dan kan ik hem een viagrapil toesturen.
Misschien komt er dan wat zinnigs uit die stijve PAARDELUL?
Misschien is het beetje blauwsel water dat hij produceert alleen goed voor inseminatie!
En dan weet je nooit wat het eind resultaat is.