welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, september 10, 2008

PVDA




Ja mensen het blijft lachen; "Alarmfase 1 voor PvdA." lees ik in de krant, hoezo alarm fase 1? Maar er is hoop er is redding.
Mariette Hamer gaat een 'reanimatieprogramma'
opstellen. Reanimeren doet men over het algemeen bij bijna overledenen, dus mevrouw Hamer geeft dus impliciet toe dat de PVDA bijna dood is.
Bovendien zegt ze ook nog,(opa rolt over de vloer van het lachen) "De PvdA is het meest de partij van de gewone man,", nu Mariette das een tijd geleden hoor, op het moment dat er in de villawijken en bij directeuren posters voor de raam hingen
"Stem PVDA" was het voor mij al duidelijk dat men in de 60er jaren af ging wijken wat betreft "de gewone man" Sinds die tijd heeft juist de PVDA Nederland en hun zo gewaardeerde "gewone man" een behoorlijk oor aangenaaid.
Mariette weet nog niet hoe ze de zaak gaat oplossen, maar in ieder geval niet met zoals zij het noemt "spierballentaal", Mariette ga gewoon door met jezelf in de maling nemen, want juist een partij met "spierballentaal"hebben we nodig in deze tijd van pamperen, pappen en nathouden PVDA cultuur.
Je weet dat je op een historisch dieptepunt staat volgens de laatste peilingen 15 zetels, ga gewoon nog ff door met het verloochenen van de rode roos in de vuist en je bent inderdaad niet meer te reanimeren, wat nog rest is de begrafenis ondernemer om de de resten van ééns een glorieuze partij ter aarde te bestellen.

PS/ Mariette, je weet toch wel dat Wouters warme zetel bij Koninklijke Shell al klaar staat?

Link naar het "artikel"

1 opmerking:

Anoniem zei

Niks reanimeren !!

Een groot gat graven en daar al die “PvdA “in gooien.

Heel de PvdA-CDA-CU politiek is een schande voor de burger en politiek Nederland.