welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, september 03, 2008

jonge Antillianen

"Geld voor aanpak jonge Antillianen"
Je bent jong, zwart, lui, geen zin in werken, geen zin om naar school te gaan, je wilt zo snel mogelijk verslaafd zijn.
Geen probleem Ella Vogelaar u weet wel dat mens met dat rare PVDA hoofd trekt de knip open, uiteraard van uw en mijn centen, maar dat mag de pret niet drukken.
Zij heeft nl een advies ontvangen van, nee niet lachen, isse goed nederlands, van daar komt het "Taskforce Antilliaanse Nederlanders."
Dus gaat zij het budget verhogen naar 9 miljoen. Om nog even terug te komen op Taskforce Antilliaanse Nederlanders,moet me van het hart dat al het dubbele in ons land vervelend gaat worden, zoals we hebben Marokkaanse Nederlanders, Turkse Nederlanders, Antilliaanse Nederlanders en ga zo nog maar even door.
Bovendien krijg ik bij het woord Taskforce onmiddelijk het gevoel dat we in oorlog zijn.

De beste oplossing voor dit probleem is uiteraard al deze jongelingen terugsturen naar hun mooie vaderland om daar de boel te helpen opbouwen.
De tweede oplossing, je krijgt ze nl toch nooit meer weg, om ze allemaal in een kamp te frommelen en ze te laten drillen door een ouderwetse sergeant majoor. 's morgens om 5 uur der nest uit, appel maken, en ze tot 's avonds 20.00 uur laten hardlopen, gewicht heffen, de gehele provincie omspitten en dat soort dingen, weet zeker dat zij na 2 jaar strafkamp als goede nette burgers terug komen.

Link naar het artikel

1 opmerking:

Anoniem zei

Vind je het vreemd soms dat deze jongeren niet willen werken?
Hun ouders en zij zelf zijn niet anders groot gebracht dan dat de Nederlandse staat miljoenen in hun land stopt.
Dan verwacht je toch niet anders dat zij in het land van Melk en Honing? Van plan zijn te gaan werken terwijl het thuis zo aangedragen wordt van onze zuur verdiende belasting centen.
Het enige wat zij willen is zoveel mogelijk geld(loverboy te spelen) en Neuken en kindertjes maken waar wij als Nederlander voor op moeten draaien om straks weer het zelfde te laten gebeuren wat hun als voorbeeld is voorgehouden.
En zo is het cirkeltje weer rond als wij er niks aan doen.
Terug sturen naar het land van herkomst punt uit.
En wel direct!