welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, september 17, 2008

Ha ha Rotterdam.

Heb het er al eens meer over gehad, Rotterdam is ge-islamiseerd of we het goed vinden of niet. Vorige week nog kreeg een bekende dorpsidioot toestemming van de rechter om te blijven zitten,nu hebben zij daar in Rotterislamistan een hoge politie ambtenaar van Marokkaanse origine, die met 2 paspoorten heel erg trouw bleek te zijn aan de koning van Marokko,en ondeugend als hij was geheimpjes die hij beroepshalve te weten was gekomen doorspeelde aan zijn grote vriend de koning van Marokko. In Rotterislamistan hebben ze nog steeds niet door dat de geheime dienst van Marokko veel trekjes vertoont van wijlen Adolf's Gestapo. RĂ© Lemhaouli was niet zo maar iemand, nee hoor kijk maar naar deze foto;

Ja ja ingeklemd tussen Nederlands boegbeeld in bange dagen de heer Rouvoet en onze toekomstige koningin van vreemde bloede,scheen, maar schijn bedriegt zoals u weet, hij veel te betekenen voor de integratie problematiek.
Normaliter wordt een spion het land uitgedonderd, tenminste in een normaal land, behalve in Rotterislamistan, daar krijg je gewoon een andere functie en daar doen ze het dan ook gelijk goed je geeft de man gewoon en functie op Rotterdam Airport. Je weet maar nooit, toch?
Heeft iemand een teiltje voor opa, krijg spontaan braakneigingen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zie hier helemaal niet onze "Moslim idioot"Enait"
tussen zitten zou het soms een zoek plaatje zijn?
Of is dit een oefening voor een staats greep?
Wat anders kan ik er niet van maken een spion moet toch het land worden uitgezet!