welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, september 06, 2008

Nogmaals


"Onze Moslim Idioot"

Elke advocaat moet opstaan voor een rechter. Dat heeft algemeen deken Willem Bekkers van de Orde van Advocaten zaterdag gezegd in het Radio1-journaal.

Volgens Bekkers staan advocaten niet op voor bijvoorbeeld meneer Jansen maar voor de rechterlijke macht. Het is gebruikelijk dat alle aanwezigen in een rechtszaal opstaan als de rechters binnenkomen.

De rechtbank in Rotterdam heeft met Enait gesproken over zijn gedrag. Daar zou uit zijn gekomen dat in zeer uitzonderlijke gevallen de advocaat mag blijven zitten, wanneer diepe geloofsovertuigingen dat voorschrijven. Enait zou hebben gesteld dat hij niet wil opstaan voor de rechters, omdat alle mensen gelijk zijn.

Hoera, opa heeft gelijk gekregen Rotterdam is een Moslim enclave geworden.
Zelfs de rechterlijke macht buigt voor deze oproer kraaier.

Hebben niet eens in degaten wat een nonsens deze man uit loopt te kramen, "want als alle mensen gelijk zijn" zoals hij beweert, dan mag hij een vrouw ook een hand geven, want gelijken onder elkaar hebben dezelfde rechten en plichten.
Vader Balk wanneer trappen jou slappe vazallen deze klootzak het land eens uit?
Nee das waar ook dat is voor jou erg moeilijk; want met een slappe lul kan je nu eenmaal geen gemeenschap hebben, maar wel genaaid worden.
en dat doe je ons al veel te lang!

Wat je niet in de gaten hebt, beste brave geitenbreier, dat deze klootzak maakt dat de goedwillende moslims de dupe worden van zijn haatzaaierij en dat Mevrouw Verdonk en de Heer Geert Wilders straks de oogst binnen kunnen halen.
Zeg dan niet " Wir haben es nicht gewussen!"

Link naar het artikel

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gerechtelijke Macht laat mij niet lachen!
Het zijn zakken vullers schijtluizen, en machtsmisbruikers!
Deze figuren durven het alleen tegen de kleine man op te treden, maar mensen van gelijke kunnen schijten deze rechters van in hun broek.
Bang voor represailles, in plaats als een rechter op te treden.
Misselijk makende gerechtelijke instanties, heel het politie apparaat.
Tachtig procent zijn psychopaten, met crimineel karakter en sadisme.
Geilen om een ander te naaien zonder er zelf ook maar enigszins gevaar en verantwoording te durven nemen. Niet capabel om hun functie ook maar enigszins uit te voeren.

Anoniem zei

Een Rassist is; Een gelovige of kleurling of blanke die zijn ideeën met dwang en intimidatie op de andere over probeerd te brengen.

Op sodemieteren met die Rassist!