welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, juli 12, 2008

Huis Mozambique

Ut is maar dat u het weet, ons toekomstig vorstenpaar doet aan ontwikkelingshulp, uiteraard van Uw en mijn centen, maar toch.
Wat gaan ze namelijk doen, zij laten een vakantieoptrekje maken in Mozambique. Dat wordt gebouwd door de daar woonachtige armlastigen, die laat je dan voor een kutloontje zich te pletter werken en je hebt je bijdrage aan een achtergebleven gebied weer geleverd.Ook vrienden van het paar doen er aan mee, zo bericht de krant, zijn waarschijnlijk ook uitbuiters. Over 100 jaar komen de Mozambikanen ook naar Nederland om genoegdoening te krijgen vanwege uitbuiting. Zijne Koninklijke Hoogheid vergelijkt zich nl met zijn vader de veel te jong overleden Prins Claus. Geloof mij onze koninklijke hoogheid zal nooit en te nimmer in de voetsporen van zijn vader kunnen treden want hij heeft daar de guts niet voor.
Als hij werkelijk zoveel op zou hebben met de bevolking van Mozambique dan zou hij gewoon het geld aan de mensen schenken. Maar deze meneer moet overal wijzer van worden. Hiep hiep hiep, leve de nieuwe koning!

Geen opmerkingen: