welkom

Welkom bij opa Jan

zondag, juli 20, 2008

Dictatuur? Ja!

"Waarschuwing café Lindeboom"
Café Lindeboom, dat zich afgelopen woensdag aansloot bij de Enige en Universele Rokerskerk van God, heeft gisteren een waarschuwing gekregen van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Desondanks blijft uitbater Co Busch roken in zijn etablissement.

Mijn God als er nu toch mensen zijn die graag een peuk roken in een gezellige kroeg, wat is daar dan op tegen? Wat zegt U meneer Balkenende; Regels?
Gaat dit niet een beetje ver.Als er zaken zijn waar niet wordt gerookt waarom ga je dan als niet roker in een rokerszaak werken?
Alles in naam van de zogenaamde volksgezondheid?
Laat me niet lachen, de vuiligheid die het verkeer de lucht inslingert is vele malen ernstiger toch hoor ik niemand zeggen dat het verkeer verboden moet worden.
De schade die alcohol aanricht is vele malen groter en toch is er niemand die alcohol verbied.
De schade die legale medicijnen aanrichten zijn vaak veel ernstiger dan men denkt.
Meedoen aan een zinloze oorlog waar ook ter wereld levert meer slachtoffers op dan er in de rokerskroegen zouden kunnen vallen.
Geef toch vooral "het volk" niet de kans om zelf iets te beslissen.
Wat is het volgende wat we gaan verbieden, meneer Balkenende? Te lang leven? Verboden om ziek te worden? Gaan we straks bepaalde beroepen ook verbieden? Verrek, heb ik dat niet eerder gehoord? Komen de Duitse 'Berufsverbote' weer terug?

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat is wat mij al jaren een doorn in het oog is!
De overheid beslist over ons doen en laten zo erg zelfs dat je de eigen mening haast niet meer openbaar kan maken.
Zonder dat je er voor op het matje geroepen of dat je doodgezwegen word.
Op verschillende openbare Site, s kranten en ook op “MV” word je stukje gedelete omdat het niet naar de zin van de moderator, in zijn kleur of straatje past.
Hierdoor krijg ik het sterke vermoeden dat Kranten en andere openbare
Site, s in de gaten worden gehouden door bepaalde instantie die druk op deze Site, s uitoefenen.
Door moderators in de Site, s te plaatsen of op belastingregimes je Site, s de das om te doen!
Dit beleid gaat net zo lang door totdat wij als Nederlanders de zelfde regering, s beleid hebben als in China- Cambodja- enz. onder de mom van “DEMOCRATIE”
Lezers kijk eens achterom en kom tot de conclusie wat ons allemaal is afgepakt door onze klootte regering! Waar onze ouderen van en na de OORLOG voor gestreden hebben!
Jonge lezers denk er niet te lang over na.
Straks bij ziekte of andere ongemakken lig je als oud vuil langs de straat omdat je niet crimineel genoeg bent of je ouders je een fatsoenlijke opvoeding hebben gegeven van normen en waarden.

Wordt wakker Nederlanders het KAPITAAL grijpt voor de tweede keer de macht.