welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, juli 12, 2008

Balkenende

"wil niet ingaan op zaak-Spijkers."

Premier Balkenende heeft gisteren geweigerd in te gaan op de zaak-Spijkers. Hem werd na afloop van de ministerraad de vraag gesteld waarom het kabinet druk heeft uitgeoefend op Pieter van Vollenhoven om zich als vertrouwenspersoon voor klokkenluider Fred Spijkers terug te trekken.

Van Vollenhoven had publiekelijk aangeboden te helpen het al 23 jaar slepende conflict tussen de exmedewerker van Defensie en de staat op te lossen. Na druk van premier Balkenende en minister van Justitie Hirsch Ballin zou hij er echter van hebben afgezien zich op dit gevoelige dossier te storten.

Hoezo, geen bananenrepubliek?

Deze 2 mannen die de bek vol hebben over normen en waarden lappen alle normen en waarden aan hun achterste als het hun zo uitkomt.

Voor hen die niet meer weten waar het over gaat, ( omdat men denkt dat het klootjesvolk kort van geheugen is volgens de heren de heren parlementariers)

Fred Spijkers was maatschappelijk werker bij Defensie. In 1984 werd hij op non-actief gezet nadat hij had geweigerd te liegen tegen de weduwe van een militair. Hoewel de fouten van Defensie zijn toegegeven en een regeling met Spijkers werd getroffen, is die nooit uitgevoerd.

Spijkers kan nog steeds niet beschikken over de anderhalf miljoen euro die hem is toegezegd. (HET PAROOL)

Waar het op neer komt is dat Fred Spijkers tegen de weduwe van een mijn specialist moest vertellen dat haar man door eigen nalatigheid was omgekomen, terwijl is gebleken dat de betreffende landmijn ondeugdelijk was. Lees om een duidelijker beeld te krijgen de volgende link "Fred Spijkers", of hoe een eerlijk man door onze "staatslieden" kapot wordt gemaakt, toen 1984 en nu nog 2008 probeert men de zaak in de beroemde doofpot te houden.

Geen opmerkingen: