welkom

Welkom bij opa Jan

zaterdag, juli 19, 2008

Donner

Meneer Donner bent u nu helemaal bedondert.

"Donner: Pensioenleeftijd naar 70 jaar."

VVD-Kamerlid Stef Blok wil eigenlijk niet reageren op het 'zoveelste idiote idee' van Donner. "Vorig jaar riep hij dat hij het ontslagrecht ging aanpassen, daar is ook niets van terechtgekomen."
Het komt er op neer dat iedereen in de kamer over hem heen rolt, maar hem eens een schop onder zijn vette kont geven is er niet bij. Dat had uiteraard allang eerder moeten gebeuren. Maar u weet hoe het gaat in ons kikkerlandje, "we dronken een glas enzovoort."
Deze man uit een gezin van fijne gereformeerden wil terug naar de tijd van zijn voorouders, de tijd dat je tot aan je laatste snik mocht werken. Dit kabinet moet eens stoppen met het dempen van bodemloze putten, lees ontwikelingshulp, het pamperen van asielzoekers, het verwennen van bewust werkeloze autoch en allochtonen. Zodra dit prioriteit heeft mag je terugkomen om te praten over de pensioenleeftijd.

Voor dit kabinet waar deze werledvreemde meneer Donner ook toebehoort, is er maar één goede Nederlander en dat is die Nederlander die net voor zijn AOW de pijp uitgaat.
Stemt U volgende keer weer CDA of PVDA?

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zij ik je!

De rijke machtsdictatuur!(Democratie?)

Het volk mag zijn eigen dood vechten in een of andere onzinnige OORLOG!
Of als tweede alternatief zich dood werken want “ARBEID ADELT”.
Welke onzinnige idioot heeft dit gezegde bedacht!
Zeker weten geen arbeider!