welkom

Welkom bij opa Jan

woensdag, april 02, 2008

Waar de 2e kamer zich druk over maakt

Ontmaskering van Wilders, Wilders zaait haat, Wilders voor schut gezet in debat over Fitna, Met zijn allen tegen Wilders, De waarheid volgens Geert Wilders, Politiek isolement van Wilders en Pinokkio in de Kamer." Zomaar wat krantenkoppen van vandaag.
Maar wat zegt het gepeupel hiervan, juist ja u en ik, hier wat polls.




Waarschijnlijk zijn er nog wel meer polls te vinden waaruit blijkt dat de 2e kamer heel anders denkt dan de gewone man.
Ala de 2e kamer nu eens gaat doen waar ze voor gekozen zijn n.l. een beetje orde op zaken stellen zodat het niet zo mag zijn dat mensen gaan emigreren omdat "justitie" haar werk niet goed doet.
"Roel Pieper verlaat Nederland om tbs'er"
Uitgegeven: 2 april 2008 06:48

AMSTERDAM - Ondernemer Roel Pieper is geëmigreerd naar Frankrijk omdat de man die zijn vrouw ernstig verwondde met een mes, op onbegeleid verlof uit een tbs-kliniek mocht en Pieper daar niet over werd ingelicht. Hier het artikel.

Wat te denken van:
'Volledige vergoeding zorg illegalen'
Artsen die zorg bieden aan illegalen moeten de kosten volledig vergoed kunnen krijgen als de illegaal de rekening niet kan betalen. Dat vindt een meerderheid van de Tweede Kamer.
Wij als domme Hollander maar betalen aan premies die steeds hoger worden door het gedoogbeleid van de slappe hap in den Haag.Hier het artikel.

Ja dat krijg je als er teveel "griffo's"in de kamer komen.
"Dodenherdenking vervroegd vanwege zondagsrust"
Onder meer Staphorst, Genemuiden en Kamperzeedijk houden dodenherdenking een dag eerder dan gebruikelijk, omdat 4 mei dit jaar op een zondag valt.
Stel je voor dat de geallieerden ook de zondagsrust in acht hadden genomen, dan waren we nu nog niet bevrijd. Hier het artikel.

Spoeddebat over uitzetting Iraanse homo
Uitgegeven: 1 april 2008 15:59

Zijn jullie daar niet rijkelijk laat mee? Oh ja, sorry jullie waren ondergedoken van wegen de film van ome Geert.
DEN HAAG - De Tweede Kamer houdt een spoeddebat over de aanstaande uitzetting van een Iraanse homo naar Groot-Brittannië. D66-Kamerlid Boris van der Ham verzet zich hiertegen. Hier het artikel.


Toestroom vreemdelingen houdt aan
DEN HAAG - Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) zoekt extra onderdak voor tussen de zevenhonderd en achthonderd vreemdelingen.

Het gaat vooral om Chinezen, Somaliërs en Irakezen. Dat heeft een woordvoerder van het COA maandagavond gezegd.
"Maar als de toestroom in dit tempo doorgaat, hebben we eind volgende week 2000 extra opvangplaatsen nodig."
Ja ja en wie is directeur van COA?? Nurtun Albayrak het nichtje van, juist Nebahat Albayrak u kent haar toch nog wel?
Toestroom van illegalen met een kutsmoes? Gewoon enkele reis land van herkomst, zij komen niet langs af, ontvangen geen geldbedrag en ga vlaggen verbranden en van onze ontwikkelingshulp profiteren.Hier één artikel. Mocht u denken waar heeft die vent het over klik dan maar eens "Hier."

Geen opmerkingen: