welkom

Welkom bij opa Jan

donderdag, april 03, 2008

Woest

Ja opa is getergd opa is woest. Kwaad op dit klote kabinet, kwaad op de firma Jongenengel. Is het al niet erg genoeg dat je als vrouw door kanker een borst moet missen? Is het niet erg dat als je een prothese wil kopen dat meneer Klink gelijk zijn hand ophoudt vanwege je eigen risico. Terwijl de profiteurs die men illegalen noemt alle hulp krijgen die nodig is.
Dat je op 12 februari een prothese gaat bestellen bij de firma Jongenengel aan de Goudsesingel in Rotterdam, die binnen 10 dagen geleverd zou worden en dat je op 3 april nog steeds met een kluitje in het riet wordt gestuurd omdat hij in bestelling is. Dat na informatie bij andere zaken blijkt dat zij hem binnen 5 dagen kunnen leveren. Mag ik dan zeggen dat wij ons onbeschoft behandeld voelen? Heb dus ten einde raad maar een mailtje naar de hoofdvestiging gestuurd, misschien dat wij dit jaar nog antwoord krijgen.

Geachte heer, mevrouw,
langs deze weg wil ik mijn bevreemding uitspreken over de handelswijze door uw personeel gevoerd. 12 februari j.l. is mijn echtgenote in uw filiaal Goudsesingel geweest voor een borst prothese, deze zou binnen 10 dagen geleverd worden. Helaas tot op de dag van vandaag geen prothese, dit is natuurlijk te gek voor woorden, bovendien lijkt het mij dat uw personeel totaal niet geintresseerd is in de gang van zaken. Het enige wat zij met veel moeite uit hun keel kunnen krijgen is het stereotype antwoord; " hij is in bestelling" men vraagt zich niet eens af waarom is dat ding al zo lang in bestelling, is er soms iets mis gegaan met het doorgeven van de bestelling. Nee hoor met dit antwoord moet je het maar doen. Hedenmiddag om 1300 uur wederom gebeld (inmiddels voor de 6e keer) en kreeg als antwoord, het is nu lunchpauze, na de lunchpauze wordt u direct terug gebeld, het is inmiddels 14.45 en nog steeds geen telefoontje, naar het schijnt heeft uw personeel behoorlijk lang lunchpauze. In ieder geval begrijpt u wel dat mijn broek langzamerhand afzakt van iemand die op deze manier haar salaris krijgt, verdienen kunnen we dit niet noemen.
Waar is de service gebleven van de firma van Bekkum? Of is voor dames die een borstamputatie hebben ondergaan in uw visie "service" niet zo belangrijk?
Hopend in ieder geval dit jaar nog een antwoord van u te mogen ontvangen verblijf ik met de meeste hoogachting,

Met vriendelijke groet, Jan de Wit

Waar gaat het allemaal om? Gewoon een kunsttiet van siliconen, die bij honderden van de lopende band komen, alleen schijnt de firma Jongenengel moeite te hebben met het vinden van die lopende band.

Deze foto is om aan te geven hoe een vrouw zich voelt na de ingreep.


Dit is de bij firma Jongenengel zo moeilijk te verkrijgen prothese.

Geen opmerkingen: