welkom

Welkom bij opa Jan

maandag, april 07, 2008

Kijk dat bedoel ik!

'Ongelovigen zijn honden'

Voorzitter M. Guennoun van de Osdorpse moskee El Mouahidine heeft tijdens een rondleiding ongelovigen als "honden" bestempeld. Dat valt morgen in de Sp!ts te lezen. Enkele leerlingen en ouders van de openbare Daltonbasisschool De Horizon die de rondleiding volgden waren met stomheid geslagen

De directie van de basisschool heeft een brief naar alle ouders en leerlingen geschreven om uitleg te geven over het incident. "Wij vinden het als multiculturele school van groot belang dat kinderen elkaars religieuze achtergrond leren kennen en respectvol leren omgaan met overeenkomsten en verschillen
Ja beste man, wij met nadruk op WIJ vinden dat, maar ZIJ niet, wanneer gaan onze Nederlandse knuffelaars dit nu eens doorkrijgen?

"Islam" is éénrichtingverkeer!

De ouder die de brief naar Sp!ts mailde, is door de directie van de school op de vingers getikt. "De school wil het klein houden, maar dat is juist het probleem", aldus de moeder. "Is zo'n voorzitter nog wel te vertrouwen?" Laatstgenoemde was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.
Niet baardmans maar een verontruste ouder wordt op de vingers getikt!

Kom er maar in Geert werk aan de winkel!

link hier

1 opmerking:

Anoniem zei

Directie basisschool?

Hoe zou ik deze mensen willen bestempelen?

LAND VERRADERS?
ADDERGEBROED?
Moet toch niet gekker gaan worden, zijn wij net 60 jaar van het Hakenkruis verlost gaan deze landverraders over op de “Halve Maan”
Je weet misschien ook wel waarom een “Islamiet” in van die lange slurken lopen?

Nu dat is om dat zij geen kruis in hun broek mogen dragen? (lol)